Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fundamentánál dolgozott...

Fundamentánál dolgozott valaki, mint személyi bankár? Véleményt szeretnék kérni. Nem pénzügyi, hanem az állás részéről.

Figyelt kérdés

Nos, lehet kicsit hosszú lesz, de próbálom röviden. A párom kezdett egy hónapja kb ennél a cégnél dolgozni. Személyi bankárként. Sok szép dolgot ígérnek ugyebár. Céges autó, havi 100 ezer ft autótámogatással, ami a végén a saját autója lesz. Ha a párom elér egy adott szintet, a havi fizetése több százezres tétel lesz. A kollégájának, aki 2 hónapja van itt, állítólag a múlt hónapra majdnem egy millió ft-ot utaltak át. Párom most ügyfélről ügyfélre jár egész nap(hétvégén is), azt mondja ez csak 3 hónapig lesz, utána lesz egy csapata, utánuk kapja majd a pénzt.

Nagyon szépen hangzik, az tény. De eddig csak minuszban vagyunk, ugyanis az egész kezdődött egy 20 ezer ft-os tanfolyammal. Aztán egy 150km-re lévő városba kellett utaznia, az oktatásra. Benzinre így is már rengeteget fizettünk ki, nem állunk jól, de ezalatt az egy hónap alatt egy 100ezer ft-ot simán beleöltünk ebbe összesen. Egész nap járkálni az ügyfelekhez, sokszor más városokba, meg majdnem mindennap az irodába járkálni (ami 30km-re van), nem kevés üzemanyagpénz.Emelett mindennapos telefontöltés,annyit telefonálgat az ügyfeleknek. Ja és a ruha. Megkövetelik ugyebár az öltöny+nyakkendő megjelenést, párom mivel teljesen bevan zsongva, már új öltönyt, ingeket, nyakkendőket is vett. Szerintem keveset is mondtam a 100ezer ft-tal..És most pár napja, mivel akkor telt le neki az egy hónap, adtak 10 ezer ft-ot. Azt mondja a párom, azért csak ennyit mert kevés szerződést sikerült kötnie, amúgy 40 ezer járt volna, de 30-at visszatartottak. Nem értem. 100 ezret, ha nem többet, ebbe beleöltünk, és most kapott 10 ezer ft-ot:)

De ő csak azt hajta hogy 1-2 hónap és millió közeli összeget keres majd havonta, nyugodjak meg. Én viszont azt mondom, ez túl szép ahoz hogy igaz legyen, lévén a páromnak egy sima érettségije van, diplomások nem keresnek ennyit, akkor..

Aki dolgozott/dolgozik náluk ebben a pozícióban, azoktól várnék véleményt mennyire elégedettek a fizetéssel, meg úgy általában a céggel.

2010. aug. 4. 18:17
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim válasza:
8%
A tudatlanság határtalan... 3. hónapja vagyok a cégnél és már most annyi pénzt kerestem mint az előző melómból egy év alatt!! Tudjátok mit kellett ezért tenni? Azt mondták tárgyaljak heti 6-ot, követve a tanultakat és jéé bmeg. Működik. Kèpzeljètek el ha megcsinálod amit kérnek, dolgozol, akkor pénzt keresel. Milyen érdekes nem? És egy ügyfèlre se kellett rátukmálnom semmit. Hihetetlen nem? Akik egy ilyen cégnèl nem lesznek sikeresek, azok ne a cèget okolják! Nem abban van a hiba. TE csinálsz rosszul valamit! Lehet kifogásokat keresni meg mást okolni, vagy lehet tisztességesen megcsinálni azt amit kérnek. Ku.va sok az a napi 2-3 óra munka amit ebbe bele kell fektetni nem? Ja és h mennyi volt az induló költség? 50 ropi. Mondj már még egy vállalkozást amihez ekkora induló tőke elég. Vicckategória. Ráadásul KATÁsként kevesebbet adózok 1millió Ft után mint ti a nettó 200-ból. Nem muszáj sikeresnek lenned, nem mindenki alkalmas rá. De akkor menj vissza a szalag mellè összeszerelni és ne egy olyan céget ócsárolj, ami rajtam kívül több száz üzlettársam életèt emelte ki a szegénységből a gazdagságba.
2017. jún. 13. 04:07
 42/56 anonim válasza:
0%
*bruttó 200 még mielőtt belekötne valaki. Ja és aki legalább kicsit benne van a pénzügyben vagy egyáltalán tudja legalább mivel foglalkozunk, vagy csak tud számokat olvasni, az nem ír ilyen marhaságokat h be fog ez is dőlni mint a bnet. A világ legnagyobb lakástakarék-pénztárjáról beszélgetünk könyörgöm. Mért elképzelhetetlen egy piacelső cégtől a jó fizetés?
2017. jún. 13. 04:14
 43/56 anonim válasza:
0%
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Majd 2 milliót kerestem első 2 hónapom alatt és ehhez csak megtanultam és megfogadtam azt, amit mindenkinek elmondanak.
2017. jún. 13. 04:20
 44/56 anonim ***** válasza:
43: Áruld már el, hány milló szerződéses összegből jött össze az első 2 hónapban kezdőként a majd 2 millió?
2017. jún. 14. 05:47
 45/56 anonim válasza:
8%

44. 96millió --> 480 + 3-as szintlépés 250

84millió --> 714 + 4-es szintvédés 400

Ja és főállás mellett. Amikor a sok sikertelenségéért mást hibáztató embert olvasom itt, elkap a nevetés.

2017. aug. 23. 04:11
 46/56 anonim válasza:
Aki milliókat keres, az nem jön ide huszárkodni te szerencsétlen! :D Mire kerestél rá mikor írtál ide? "Hogyan legyek gazdag Fundamentával gyakorikérdések" google-n? :D Komolyan, eszem megáll az ilyen emberektől.
2018. márc. 24. 23:21
 47/56 Dzsingisz válasza:
Most akkor mi az igazság?
2018. júl. 29. 17:07
 48/56 anonim ***** válasza:

Hű vègigolvastam a kommenteket. Engem is megkerestek ezzel. Találkoztam egy munkatárssal, aki kifejezetten kérte, hogy nálam találkozzunk, hogy nyugodtan tudjunk beszélgetni.

Ugyanezt elmondta amit nektek is, rövid időn belül milliós fizetésem lesz, és saját kocsit fogok kapni. Győzködött, hogy a korábbi munkahelyeim rosszak, és ebben a fundamentázásban én kifejezetten jó leszek. Persze 2 db 50 ezer forintos tanfolyamot el kéne végezni, és eleinte saját magam felkutatni embereket. Ha valamiben kételkedtem, akkor egyből kezdte hogy tud erre meg arra is pozitív példát. Másfél órát volt itt, de a felétől kezdve már csak a győzködés ment, mert látta rajtam, hogy sok mindent nem hiszek el. Holnapig kéne választ adnom neki. De brutálisan rámenős volt.

Néhány hónapja vagyok munkanèlküli, nem tudom honnan szedjek elő 100 ezer forintot a tanfolyamokra. :/

nem tudom mi igaz ebből az egészből.

N

2018. szept. 5. 09:32
 49/56 anonim válasza:
Fundamentás személyi bankár Őszinte véleményt és tapsztalatot kérhetünk még ?
2018. okt. 10. 09:21
 50/56 anonim válasza:

Én anno dolgoztam mint személyi bankár a Fundamentánál.

Ismerősöm “csalogatott” oda, igaz már jó pár éve mondta nekem kezdjek bele, de aztán rábólintottam.

Ha egy szóval kéne jellemezném nekem is az a szó jut eszembe róluk hogy SZEKTA! Nyilván kell az elején befektetned neked is időt és pénzt is nem is keveset!!! De mi az amiben manapság 0 Ft - ból csinálsz hasznot?! Semmi

Nem mondom hogy az összes vezető de kivétel nélkül mindenki olyan szinten pénz orientált hogy az már hányinger keltő! Mást nem látni és hallani tőlük hogy minden más lakástalarék egy nagy rakás FOS és átverés, és mindenféle befektetés más cégeknél szintén! Csak a Fundamenta nem!.....

Aki nem nálunk dolgozik az hülye, és meg is érdemli hogy “szarul” keressen... úgy hiszik hogy csak a Fundamentával lehet pénzt keresni és jól élni! Fanatikusan csak azt hajtják hogy vagy itt vagy sehol! Mert amúgy egy senki vagy .....

Nagyon nehéz jól keresni hacsak nincs egy anyucid , barátod vagy barátnőd aki már régóta ott van és berak alád mindent... igen akkor könnyű és akkor lehet beszélni millákról meg luxus autókról stb. Csakhogy ez nem mindenkinek adatik meg. Persze ezekkel a lehetőségekkel élni is kell mert attól függetlenül ők sem otthon alszanak egész nap és nem tesznek semmit, de mégegyszer hangsúlyoznám egy már jól kiépített fogyasztói csoporttal és munkatársakkal akiket mind alád benyomnak úgy azért nem olyan nehéz....

Lehet cáfolni hogy nem piramis... hívhatják akár hogy igen is az!

Szinteken ugrálhatsz (jobban keresel) embereket teszel magad alá (jobban keresel) blablabla... ha ezek nincsenek maradsz a 0-an szval nem léptél feljebb a “nem piramisban”...

ugyan csak személyes tapsztalat mennyire gusztustalanok egymással is a kollégák csak az előrelépés érdekében ... hogy direkt csinálnak vagy épp nem kevesebb több pontot az adott hónapban csak mert ha épp valaki eléri a te szintes a saját csapatodból és feljebb is kerülne akkor már viszi is az embereket alólad szval megy azért náluk a harc és ők akik nagy szerető békés kollégák voltak majd megy utána az anyázás hogy elvitte az embereit...

Szintén aki engem odavitt és minden szépet mesélt róla, (teszem hozzá alá lett rakva az elején minden) , nem félre hangoztatni nekem h csinál meg a szintet mert akkor én sem kapom meg utánad a pénzt, illetve reméli x y elmegy a vizsgára mert nem kapja meg utána sem a pénzt.....

undorítóan csak a pénzt látják már a szemük előtt! És még van pofájuk azt mondani egy egy rendezvényen hogy ők szerelmesek a munkájukba a pénz egyáltalán nem érdekli őket stb,,, nyilván ha már megvan a legújabb CLA Mercedes és elment már a világ összes pontjára és nem tudja mit kezdjen már vele , akkor persze hogy ezt HAZUDJA!!

Egy gála , kinevezési rendezvény is olyan náluk mintha egy nagy Oscar díj átadón lennél! Minden csak a pénzről szól, a csillogás villogás... közben meg tapossák egymást , de azt közvetítik kifele hogy mindenki mindenki barátja támogatója példaképe.... VICC!! Sajnos nagyon sok embert meg is váltztatott rossz irányban.

Minden esetre kíváncsian várom a fejleményeket most hogy úgy néz ki lehúzhatja a Fundamenta is a rolót! Persze addig meg amíg tudtok kössetek jó sok szerződést , mert garantálni úgysem fogják tudni hogy meg is kapod majd a pénzed ha tényleg megszűntetik a lakástakarékokat, de nyilván ők azt mondják hogy kifizetésre fog kerülni 10 év után is... (Jaja mintha még nem lett vna ilyen hogy mégsem úgy történtek a dolgok ahogy azt megígérték)

Ami szomorú ezekben a kiírásokban hogy nem azért sajnálkoznak hogy jajj az én “szeretett ügyfelem” mi lesz velük... hanem nekik most is csak az lebeg a szemük előtt hogy még ez alatt a pár nap alatt még sokkal több pénzt bezsebeljenek, akár írhatnák is zárójelbe hogy tömd még meg a zsebem pár millával mielőtt bezárunk...

2018. okt. 15. 19:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!