Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az milyen hogy egy cég keveseb...

Az milyen hogy egy cég kevesebbet fizet a 10 éve ott levőnek mint aki most jött?

Figyelt kérdés

Aki akárhány éve ott van (akár 10 éve is) annak 230 a bruttója.

Aki most kerül ki az iskolából nulla tapasztalattal, annak 280 bruttó a kezdője, próbaidő után ez 300 lesz.

Végzettség munkakör azonos.

Tehát aki 10 éve ott van és bármit rá lehet bízni, nem ér a cégnek annyit mint aki ma esett be az utcáról és önálló munkára képtelen.

Tudom ez szokásos képlet más helyeken is! De szabad elmenni... még jó.

2020. aug. 11. 15:27
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
41%
Pl én is ezt csinálom a égemnél, sokkal joban szeretem a friss tudással jövő lelkes kezdőket mint a betespedett embereket, én is 230 bruttót adok annak aki kb 10 éve ott van, a kezdőknek meg 280-330 között de inkább 330 felé egy év után meg emelek nekik akár 400 ra is. Én is mindig lmondom az "öregeknek" az hogyha, nem tetszik akkor leht menni máshova. Eddig egy sem ment, értéktelen munkaerőt pedig nem fogok megfizetni. Valszeg majd mennek hat órába olyan bruttó 160 ért (persze 8 órát dolgoznak majd)
2020. aug. 11. 15:33
 2/30 anonim ***** válasza:
63%

1 De azért amit alád toltak az évek alatt az jó volt igaz.

Pfuj, gyomorforgató, hogy olyan emberekből akikből élsz és vered magad így nyilatkozz, még akár egy anonim fórumon is..

2020. aug. 11. 15:39
 3/30 anonim ***** válasza:
19%
Méltó vagy rá, hogy arányosan csicskáztassák nagyszerű, mindentudó újoncaidat!
2020. aug. 11. 15:51
 4/30 anonim ***** válasza:
44%
Értéktelen munkaerő, mindig mondom, hogy lehet menni nyugodtan, amikor csak akarnak, egy se mondott fel.
2020. aug. 11. 15:51
 5/30 anonim ***** válasza:
42%
Akkor minek tartogatod őket kamugép?
2020. aug. 11. 15:55
 6/30 anonim ***** válasza:
20%
az alapot elvégzik, és olcsók
2020. aug. 11. 16:00
 7/30 anonim ***** válasza:
86%
Tipik Balázska kérdés. Az elsőben meg érzek egy jó adag iróniát :D Pacsi :D
2020. aug. 11. 16:34
 8/30 anonim ***** válasza:
66%

"sokkal joban szeretem a friss tudással jövő lelkes kezdőket mint a betespedett embereket,"

Én viszont jobban szeretem azokat, akik tudnak helyesen írni, ha már céget vezetnek. No meg a fogalmazás sem megy elég jól még. :)

Én egy lakatos műhelyt vezetek, de semmi pénzért nem adnám a régi jó öregeket még akkor sem, ha óránként pihennek 15 percet, mert már nem bírják úgy, ahogy régen.

A fiatalságot pedig sűrűn vagyok kénytelen váltani, mert négyen sem tudnak annyit termelni, mint egy fő régi "öreg" (ha betespedt már, ha nem). :D

2020. aug. 11. 17:12
 9/30 anonim ***** válasza:
82%
Ez a legtöbb helyen így van, azért jobhopperkednek a fiatalabbak.
2020. aug. 11. 17:25
 10/30 anonim ***** válasza:
62%
8-aska Nagy zöld pontot kapsz tőlem:) Mert ez így van:D
2020. aug. 11. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!