Az milyen hogy egy cég kevesebbet fizet a 10 éve ott levőnek mint aki most jött?
Aki akárhány éve ott van (akár 10 éve is) annak 230 a bruttója.
Aki most kerül ki az iskolából nulla tapasztalattal, annak 280 bruttó a kezdője, próbaidő után ez 300 lesz.
Végzettség munkakör azonos.
Tehát aki 10 éve ott van és bármit rá lehet bízni, nem ér a cégnek annyit mint aki ma esett be az utcáról és önálló munkára képtelen.
Tudom ez szokásos képlet más helyeken is! De szabad elmenni... még jó.
1 De azért amit alád toltak az évek alatt az jó volt igaz.
Pfuj, gyomorforgató, hogy olyan emberekből akikből élsz és vered magad így nyilatkozz, még akár egy anonim fórumon is..
"sokkal joban szeretem a friss tudással jövő lelkes kezdőket mint a betespedett embereket,"
Én viszont jobban szeretem azokat, akik tudnak helyesen írni, ha már céget vezetnek. No meg a fogalmazás sem megy elég jól még. :)
Én egy lakatos műhelyt vezetek, de semmi pénzért nem adnám a régi jó öregeket még akkor sem, ha óránként pihennek 15 percet, mert már nem bírják úgy, ahogy régen.
A fiatalságot pedig sűrűn vagyok kénytelen váltani, mert négyen sem tudnak annyit termelni, mint egy fő régi "öreg" (ha betespedt már, ha nem). :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!