Mennyit keres ma (a pedagógus bérelemések után) egy két diplomás középiskolai magyartanár, aki nem osztályfőnök, és 10 éve tanít?
Figyelt kérdés
A második diplomáját ugyan csak pár éve szerezte meg.2013. okt. 22. 18:36
2/8 A kérdező kommentje:
és előtte kb. mennyit keresett?
2013. okt. 22. 18:43
4/8 A kérdező kommentje:
aranyos vagy, de ezt nem igazán tudom értelmezni. én csupán két számot kértem.
2013. okt. 22. 19:38
5/8 anonim válasza:
Igen, ez engem is érdekelne.
Az oszlopok egyértelműek. Középiskola/főiskola/egyetem. A sorok meg gondolom a szakmában eltöltött évekre vonatkozik.
3 évente van ugrás, vagy hogy is van ez?
6/8 anonim válasza:
5 évente van ugrás.
"Az Index.hu által összeállított bértábla:" <-- ezt nézzétek. Ezt ennél egyszerűbben elmondani sem lehet.
8/8 anonim válasza:
Engem meg az érdekelne, hogy akiknek a fenntartójuk egy egyházi szervezet, azokra miért kell még mindig a bértáblát, meg besorolást használni, elvégre már munkatörvénykönyv szerint vannak foglalkoztatva, ott pedig ilyen nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!