Mit lehet csinálni ha úgy érzem anyagi értelemben sehova sem halad az életem?
Elég nagy csőd tömeg vagyok, 32 évesen annyit értem el hogy van kb 6,5 millió forint megtakarításom, se ingatlan, se semmi.
A fizetésem nem éri el a havi nettó 200 ezret. Sokszor semmi életkedvem nincs már
Igyekszem màs szemszögböl a problémámra nézni.
Nem én döntöttem így hanem ebbe születtem.
A probléma hogy borzalmasan kevés pénzt keressek és ez nem haggy nyugodni.
Fogalmam sincs hogy mit tegyek amivel reális esélyem van jelentösen javítanom rajta. Ekég kriptikus hogy tanulj vmit és majd lesz valahogy
Te determinálod önmagad erre a sorsra. Senki más, nem az élet nem a szar körülmények hanem te magad.
Mindenben a kifogást találod, ha semmit nem akarsz tenni akkor az is rendben van csak akkor ne picsogj😃
El lehet fogadni azt a helyzetet is amiben vagy, akkor fogadd el azt, békélj meg vele. De ez amit csinálsz... Végülis mi a kérdésed? Annyi történetét írtunk/írtak itt le hogy ebből már kéne hogy kezdj magaddal valamit de te mindenre csak azt mondod hogy nem nem nem.
Lehet nem ártana egy pszichológus. Amúgy meg nem attól lesz valaki vonzó egy nő szemében hogy mennyi pénze van.
Ez huszadrangu kérdés a normális értékeket kereső emberek esetén.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!