Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit lehet csinálni ha úgy...

Mit lehet csinálni ha úgy érzem anyagi értelemben sehova sem halad az életem?

Figyelt kérdés

Elég nagy csőd tömeg vagyok, 32 évesen annyit értem el hogy van kb 6,5 millió forint megtakarításom, se ingatlan, se semmi.

A fizetésem nem éri el a havi nettó 200 ezret. Sokszor semmi életkedvem nincs már

2020. aug. 10. 17:51
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
80%
Jelenleg úgy gondolkodsz, mint egy vesztes. Amikor rájössz magadtól, hogy neked kell kezedbe venned az életed, kb ahogy a 9-es is írja, akkor fogsz kikerülni ebbol a dologból. Amúgy meg bevétel növelés, általa pedig a megtakarítások növelése az életszinvonalad inflációja nélkül. Nagyjából ez az út a több pénzhez.
2020. aug. 10. 19:02
 12/48 anonim ***** válasza:
81%
Nekem 29 éves pasiként töredék ennyi pénzem van.
2020. aug. 10. 19:07
 13/48 A kérdező kommentje:

A társadalom legalján vagyok, csak abba gondolj bele hogy összes vagyonom 6,5 millió forint+ tárgyi vagyontárgyaim ami kb 500 ezer ez mindenem, nincs ingatlanom, semmim, még egy utolsó szegénynek a panelja is már 20 millió forint.

Igen a pénz számít, egész pontosan amit meglehet kapni érte, pl nincs autóm mert ennyi pénzből nem lehet fenntartani, ezzel már kizártam a nők 90%át vidéken ahol élek, aztán ugye ingatlanom sincs ez a kegyelemdöfés. Ahogy ruhákat se tudok rendszeresen venni az aktuális divat szerint.

Meg aztán ennyiből nem lehet utazgatni, nincs miből szórakozni, stb. Szóval erre mondom hogy pénz számít, vidám szórakozó személyiség sok hobbival stb. Hát bizony ez pénz és pénz pénz.

Akiket felemlegettek hogy sikeres nőknél/lányoknál hasonló fizettéssel és ugyanolyan csórók mint én vagyok, igen van olyan, hogy a kocsit meg utazásokat divatos ruhákat hobbikat fenntartsák amit megkövetelnek a nők a hónap végére egy forintjuk sem marad! Több ilyet is ismerek, sokan hitelből vagy a hónap végén 0 ftból élnek hogy nők elvárásait teljesítsék. Ezeknek van facen instán hetente étterem, meg persze a lánykát utaztatni kell kocsival mindenhova, meghát több belföldi nyaralás stb, az otthonülés kizárt unalmas stb. De én nem vagyok arra képes hogy a semmire fogyasszak és hónapról hónapra éljek, teljes létbizonytalanságban.

Már én is teljes érdektelenségben vagyok, látom hogy semmi jóra nem vezet az élet, ha ennyit keressek akkor életem végére lesz egy ingatlan talán. Pénzem semmi. Ez is úgy hogy szó szerint nem is élek semmit hogy legyen megtakarításom mostanság, mert valljuk be 200 ezer alatt vagy választok hogy marad pénzem megtakarítva ha "élek" akkor jó ha 10 ezer marad a hónap végére. Szóval ez van nagyrészt ülök a gép előtt mert az ingyen van az áramon kivül és depressziós érzetem van hogy ilyen szegény vagyok. Néha elfelejtem és akkor teljes ürességet érzek, hogy teljesen kiszolgáltatott a helyzetem

2020. aug. 10. 19:16
 14/48 anonim ***** válasza:
93%

"A társadalom legalján vagyok, csak abba gondolj bele hogy összes vagyonom 6,5 millió forint+ tárgyi vagyontárgyaim ami kb 500 ezer ez mindenem, nincs ingatlanom, semmim, még egy utolsó szegénynek a panelja is már 20 millió forint."

Ezt remélem te sem gondolod komolyan.

Talán menny ki kicsit a valóságba, és ne az instagrammos alfahímek és bétagörlök alapján ítélkezz a világról meg anyagi helyzetekről...

2020. aug. 10. 19:21
 15/48 anonim ***** válasza:
92%
Amíg az instat meg a facebookot lesed és irigykedsz, kinyithattad volna a felvi.hu-t vagy az okj jegyzéket, hogy keress magadnak egy képzést, ami érdekel és magasabb fizetésed lehet általa. Senki nem tud ebből kihúzni, csak te saját magadat.
2020. aug. 10. 19:23
 16/48 anonim ***** válasza:
93%

Tévúton jársz, el kéne dönteni mit akarsz. Emberek százezrei vannak rosszabb helyzetben nálad. Irány a pszichológus!

(Szigorúan TB alapon, nehogy véletlenül költened kelljen valamire az áramon kívül)

2020. aug. 10. 19:26
 17/48 anonim ***** válasza:
91%
Sokan cserélnének veled.
2020. aug. 10. 19:32
 18/48 anonim ***** válasza:
71%
Ha neked csak ilyen nők jöhetnek szóba, akkor meg is érdemled, hogy egyedül öregedj meg.
2020. aug. 10. 19:37
 19/48 A kérdező kommentje:

Hát amelyeknek nem számítnak az ilyen dolgok azok idősebbek,elvált több gyerekkel, 2szer nagyobb méretüek, fog híjasok,asszonyosok stb.

Az lehet hogy a 9,5 milliós országban van pár százezer mélyszegény aki rosszabul él, de a tényen nem változtat hogy igencsak az alsó %-ban vagyok, mint egy rabszolga, épp van hol lakni ami nem az enyém illetve nem éhezem. "csodás" "cserélnének velem" Hát a koldusok és az éhezők biztosan elhiszem hogy azok igen

Mi az hogy nem tudom mit akarok?

Szeretnék sokkal jobban keresni, mert ez nagyon kevés, élhetetlen pénz, mellékhatásként meghozná az önbizalmamat. Mert ennyi fizetéssel borzalmasan alacsonyrendünek érzem magam. Szar kimenni is hogy szegény vagyok. És nem látok kiutat, mert nem vagyok zseni sem extrém teherbirásu. És csak azokat fizetik meg.

Az hogy 10-50 ezerrel többet kereshetek talán ha váltok nem változtatja meg az életem. Jóval többre van szükség

2020. aug. 10. 19:48
 20/48 anonim ***** válasza:
93%
Egyet mondhatok neked. A megállás nélküli hisztizés biztos nem fog segíteni ezen.
2020. aug. 10. 19:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!