Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit lehet csinálni ha úgy...

Mit lehet csinálni ha úgy érzem anyagi értelemben sehova sem halad az életem?

Figyelt kérdés

Elég nagy csőd tömeg vagyok, 32 évesen annyit értem el hogy van kb 6,5 millió forint megtakarításom, se ingatlan, se semmi.

A fizetésem nem éri el a havi nettó 200 ezret. Sokszor semmi életkedvem nincs már

2020. aug. 10. 17:51
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
40%

Játszhatsz online játékokat, olvashatsz szépirodalmat stb.

Esetleg csajozz.

2020. aug. 10. 18:02
 2/48 A kérdező kommentje:

Nincs önbizalmam mert szegény vagyok így nem megy a csajozás.

Játék az hosszútávon unalmas de néha jó ha nincs más

2020. aug. 10. 18:03
 3/48 anonim ***** válasza:
43%

Hát ha te a zsetonból meríted a csajozáshoz szükséges önbizalmat akkor tényleg felesleges.

Azért az olvasás se rossz.

2020. aug. 10. 18:07
 4/48 A kérdező kommentje:

Mert elsősorban a pénz számít aki mást mondd az hazudik.

Olvasás abszolút haszontalan.

2020. aug. 10. 18:10
 5/48 anonim ***** válasza:
71%
Ennyiből mar tudsz hitelt felvenni es venni belole egy házat vidéken. Vagy Pesten egy lakást.
2020. aug. 10. 18:11
 6/48 A kérdező kommentje:
Nem akarom hitelbe verni magam, ezzel csak még nagyobb szegénységben lennék
2020. aug. 10. 18:13
 7/48 anonim ***** válasza:
82%
Akinek van 6,5 milliós megtakarítása, és azon picsog hogy szegény, azon nem lehet segíteni.
2020. aug. 10. 18:26
 8/48 anonim ***** válasza:
83%

"Mert elsősorban a pénz számít aki mást mondd az hazudik. Olvasás abszolút haszontalan."

Aha! Akkor keress többet!

2020. aug. 10. 18:27
 9/48 anonim ***** válasza:
88%

Tudod nem a levegőbe beszélek, én is évekig futottam le ezeket a köröket magammal, és valószínűleg pont ugyan ezeket az életrontó hülyeségeket mantráztam magamba amiket te.

Teljesen mind egy hogy mit ír itt bármelyikünk, úgy sem lesz rád hatással. Rám sem volt akkoriban semmiféle hegyi beszéd. Egyébként annyi a nagy titok hogy el kell jutni arra a pontra hogy átértékeled az életed, és nem csiliomos instagram celebek élete alapján akarod belőni a sajátodat.

De ez mint felesleges szófosás amúgy, mert ahogy már említettem, neked kell rájönni hogy saját magadat nyírod ki ezzel a gondolkodásmóddal, ha nem változtatsz.

Nem álltatok senkit, nem én vagyok a világ legboldogabb embere, sőt leginkább tök érdektelenségbe vagyok, de még mindig 100x kevésbé szarabbul érzem magam, mint amikor ugyan ezekkel a gondolatokkal mérgeztem az életemet, amivel most te.

2020. aug. 10. 18:38
 10/48 anonim ***** válasza:
89%
Nézz már körül az utcán majd néha. Én rengeteg csóró férfit látok csinos, helyes nővel az oldalán.
2020. aug. 10. 18:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!