Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha valaki jelentkezik egy...

Ha valaki jelentkezik egy állásra és elküldi az életrajzát e-mailben, nem illene legalább annyit válaszolni rá, hogy nem tudnak alkalmazni?

Figyelt kérdés
Beadtam az önéletrajzomat kb 10 helyre és a 10-ből csak egy válaszolt, hogy nem tud alkalmazni, a többi válaszra sem méltat. Nagyon ideges vagyok már, mert nagyon sürgősen kellene munka, mert ha nem találok, elvesztem a szállásomat. Pályakezdő vagyok, tehát még nyilván nem túl részletes, de valahol el kell kezdeni. Egy helyen még megígérték, hogy ma hívni fognak telefonon hogy tudnak-e alkalmazni vagy nem, de ha eddig nem hívtak, az gondolom azt jelenti, hogy nem. Nem illene legalább annyit írni rá hogy nem tudnak alkalmazni? Ez a válasz nélkül hagyás elég nagy bunkóságnak tűnik.

2020. júl. 28. 18:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Oylan fura olvasni a hozzaszolasokat, meg a kerdest is.

Az első munkahelyemre egyből felvettek, aztán utána 2szer váltottam, de ők kerestek meg engem, nem én őket, én csak feltaktam professionre a profilom, meg LinkedIn re.

Ezeken fent vagy?

Illetve mi a szakmad?

2020. aug. 30. 01:15
 22/24 anonim ***** válasza:
21: én is folyamatosan frissített Linkedin és Professional profilokkal keresek, elképesztő a cégek passzivitása. Nálam speciel most 32 pályázatból 5 visszajelzés az arány, ezek a szokásos "don't reply" címről érkező "köszönjük az érdelődését, de most nem önre esett a választás" üzenetek. Több pozíciónál 1-2 hét után emailben rákérdeztem a helyzetre, semmi válasz.
2020. aug. 30. 01:21
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rossz ezt olvasni :/
2020. aug. 30. 01:29
 24/24 anonim ***** válasza:
Kérdező! Hogy alakultak a dolgok? Sikerült elhelyezkedned?
2020. aug. 30. 07:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!