Hogy lehet kezelni azt, hogy egyik hely gyorsabban reagál a jelentkezésedre, mások lasabban? Korrektnek mondható az jelentkező aki 50-100 helyre jelentkezik egyszerre? (bővebben lent)
50-100 helyre küldtem el az önéletrajzomat (közgazdászként), ez szerintem nem túlzás, mert figyelembe vettem azt, hogy rengetegen vissza jelezni sem fognak. Viszont volt olyan hely aki 1 napon belül viszajelzett, de úgy ahová nagyon szerettem volna menni, ők azt mondták, hogy 2 hét múlva szoktak jelezni a jelentkezéshez képest. Az lett volna a ,,normális'' ha 2 hétig sehova nem jelentkezek, csak rájuk várok? (Akiket nagyon akartam volna)
(Igent még nem mondtam erre a munkára akik villámgyorsan megkerestek (1 napon belül), de tetszik ez is, attól félek, hogy nem eléggé fog.) És nem szeretnék 1-1,5 hét múlva kilépni, azzal az indokkal, hogy a ,,kedvenc'' helyem visszajelzett.
Hogyan lehet ezt jól kezelni? Két szék közé pláne nem szeretnék kerülni, de utólag attól tartok talán jobb lett volna kevesebb jelentkezést küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!