Ha valaki jelentkezik egy állásra, az miért várja, hogy pár napon belül visszajelezzenek neki? (Nem gondol arra, hogy valaki épp a 3 hónapos próbaidejét tölti? )
Feladtunk egy álláshirdetést, beírtuk, hogy 3 hónap a próbaidő, jelenleg a 3. jelentkező a 4. napját tölti.
Aztán most hívogatnak a jelentkezők, hogy miért nem jeleztünk vissza?! Nem is értem, elvégre az első 2 jelentkező nem vállt be - ilyen alapon az első próbaidős után mindenkit le kellett volna mondani... majd újrahirdetni az állást, a második után szintén mindenkit lemondani... majd újrahirdetni az állást és most szintén mindenkit lemondani...
Nem értem a jelentkezőket, miért várják el a visszajelzést, lehet, hogy csak 1 hónap múlva jelzünk vissza, hogy aktuális az állás...
(Amúgy aki visszahív, annak az önéletrajza megy is a kukába.)
Én biztos hogy nem mennék egy olyan céghez dolgozni, ahol egy nem üres pozícióba teszel fel hirdetést!
Miért nem beszélgettél el mindenkivel, és választottad a legmegfelelőbbet?
Mert az emberek dolgozni akarnak?
Bár csak nyernek vele ha nem kell olyan helyen dolgozniuk, ahol ilyen fellengzős inkompetens gyökerek vannak.
Kellett egy alkalmazott, meghirdettük az állást, lett 70 jelentkező, ekkor töröltük a hirdetést, és felvettük az elsőt próbaidőre.
-Elsőt 2 nap után elküldtük (késett és hamarabb elkéredzkedett).
-Másodikat 2 nap után elküldtük (sokat beszélt, nem dolgozott).
-Most van a harmadik, ma volt a 4. napja, eddig bevált.
Összegezve 8 munkanap telt el - ez alatt 3x kellett volna meghirdetni az állást, és 3x lemondani mindenkit? Ez valami vicc, máshol így megy? :)
"(Amúgy aki visszahív, annak az önéletrajza megy is a kukába.)"
Akkor ez egy elmebeteg cég.
Én még minden állást úgy kaptam meg, hogy az interjú után 2-3 napon belül érdeklődtem. Ez teljesen evidens dolog, mint ahogy az is, hogy olyan embert vesznek fel, aki szeretne ott dolgozni, nem pedig olyat, aki a füle botját sem mozgatja, ill. csak kamu-jelentkező. (Aki otthon elmondja, hogy jajj mennyi helyre jelentkezett, de valójában teljesen passzív.)
Ilyen cégnél normális ember nem akar dolgozni, bár ez lehet, hogy nálatok nem is feltétel.
hú, ez valami nagyon gány helylehet
inkább #maraggyatokotthon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!