Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha valaki jelentkezik egy...

Ha valaki jelentkezik egy állásra, az miért várja, hogy pár napon belül visszajelezzenek neki? (Nem gondol arra, hogy valaki épp a 3 hónapos próbaidejét tölti? )

Figyelt kérdés

Feladtunk egy álláshirdetést, beírtuk, hogy 3 hónap a próbaidő, jelenleg a 3. jelentkező a 4. napját tölti.

Aztán most hívogatnak a jelentkezők, hogy miért nem jeleztünk vissza?! Nem is értem, elvégre az első 2 jelentkező nem vállt be - ilyen alapon az első próbaidős után mindenkit le kellett volna mondani... majd újrahirdetni az állást, a második után szintén mindenkit lemondani... majd újrahirdetni az állást és most szintén mindenkit lemondani...

Nem értem a jelentkezőket, miért várják el a visszajelzést, lehet, hogy csak 1 hónap múlva jelzünk vissza, hogy aktuális az állás...

(Amúgy aki visszahív, annak az önéletrajza megy is a kukába.)

2020. ápr. 6. 20:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mivan? Mi a szarnak hirdetitek az állást ha lehet hogy 3 hónapig még nem is aktuális nektek (vagy még utána sem)? Milyen dilettáns vezető találta ezt így ki és milyen sufni cég ez?
2020. ápr. 6. 20:35
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos hogy nem mennék egy olyan céghez dolgozni, ahol egy nem üres pozícióba teszel fel hirdetést!

Miért nem beszélgettél el mindenkivel, és választottad a legmegfelelőbbet?

2020. ápr. 6. 20:36
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Mert az emberek dolgozni akarnak?

Bár csak nyernek vele ha nem kell olyan helyen dolgozniuk, ahol ilyen fellengzős inkompetens gyökerek vannak.

2020. ápr. 6. 20:37
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után te magad sem érted miért is lennél nyomi ?
2020. ápr. 6. 20:39
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem olyan putri céghez jelentkeztek, mint a tiétek. Normális helyeken ez alap, hogy visszajeleznek
2020. ápr. 6. 20:41
 6/17 A kérdező kommentje:

Kellett egy alkalmazott, meghirdettük az állást, lett 70 jelentkező, ekkor töröltük a hirdetést, és felvettük az elsőt próbaidőre.

-Elsőt 2 nap után elküldtük (késett és hamarabb elkéredzkedett).

-Másodikat 2 nap után elküldtük (sokat beszélt, nem dolgozott).

-Most van a harmadik, ma volt a 4. napja, eddig bevált.

Összegezve 8 munkanap telt el - ez alatt 3x kellett volna meghirdetni az állást, és 3x lemondani mindenkit? Ez valami vicc, máshol így megy? :)

2020. ápr. 6. 20:57
 7/17 anonim válasza:
100%

"(Amúgy aki visszahív, annak az önéletrajza megy is a kukába.)"

Akkor ez egy elmebeteg cég.

Én még minden állást úgy kaptam meg, hogy az interjú után 2-3 napon belül érdeklődtem. Ez teljesen evidens dolog, mint ahogy az is, hogy olyan embert vesznek fel, aki szeretne ott dolgozni, nem pedig olyat, aki a füle botját sem mozgatja, ill. csak kamu-jelentkező. (Aki otthon elmondja, hogy jajj mennyi helyre jelentkezett, de valójában teljesen passzív.)

Ilyen cégnél normális ember nem akar dolgozni, bár ez lehet, hogy nálatok nem is feltétel.

2020. ápr. 6. 21:09
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Miféle putri cég ez? Normális helyeken nem fordul elő, hogy 2 naponta váltogasság a próbaidősöket.
2020. ápr. 6. 21:19
 9/17 Estádio de Felchút ***** válasza:
100%

hú, ez valami nagyon gány helylehet

inkább #maraggyatokotthon

2020. ápr. 6. 21:25
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
én csak kommenteket jöttem olvasni, nem szólok bele
2020. ápr. 6. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!