Hogyan használjam az HBO Go ingyenes próbaidejét, ha nincs dombornyomott bankkártyánk?
Figyelt kérdés
Az ügyfélszolgálatnál azt mondták, az kell hozzá. De mindenki más ki van zárva a lehetőségből?2020. márc. 20. 10:17
1/5 anonim válasza:
Ha az kell hozzá, akkor igen, mindenki más. Bár nehezen hiszem el, hogy nincs dombornyomott bankkártyád.
2/5 anonim válasza:
Nem muszáj dombornyomottnak lennie, ha nem kizárólag elektronikus kártya (pl Maestro, Visa Electron), akkor használhatod. Én simán fizettem nem dombor MasterCarddal WoW előfizetést úgy 10 éve.
3/5 anonim válasza:
Húúh.. Én vagy 20 éve fizettem utoljára dombornyomott kártyával, de már akkor is nagyon retro dolognak számított, morgott is érte a pénztáros mert elő kellett szednie a porosodó mechanikus kártyaleolvasót, papírt tölteni bele meg tintát, aztán rájönni hogy is kell nyomatot csinálni vele..
Nem hiszem hogy ma még használatban vannak..
4/5 anonim válasza:
#3 az USÁban van még használatban. Ott a chipkártya is mostanában terjed, eddig a mágnescsíkot használták, amivel én utoljára talán 2011-ben fizettem. Ezért gyártanak még dombornyomott, illetve mágnescsíkos kártyákat, hogy aki oda megy tudja használni, illetve az európai terminálokon is azért van a mai napig mágneses olvasó, hogy az amerikai kártyákat is elfogadják.
5/5 anonim válasza:
#4: A dombornyomás csak akkor kell ha nincs se villany se internetkapcsolat.
Lehet hogy az HBO ügyfélszolgálatán nincs ilyesmi és gyertyával világítanak.. :)
Nyilván a mágnessáv és a csip is elektronikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!