Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Meddig érdemes várni, hogy...

Meddig érdemes várni, hogy visszajelezzenek?

Figyelt kérdés

Szeretnék munkahelyet váltani, mert itt horror van :(

Ma elküldtem az önéletrajzomat egy céghez, hirdetés útján.

Szerintetek meddig érdemes várni, hogy visszajelezzenek? Ez nagyon jónak ígérkezik, de nagyon hamar akarok váltani.

2011. júl. 19. 18:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy milyen cég. Én például évekkel ezelőtt úgy jártam, hogy azonnali hatállyal fel kellett mondjak a munkahelyemen. Elkezdtem keresgélni, rengeteg önéletrajzot szétküldtem, majd el is helyezkedtem egy hónap múlva. Néhány banki állásajánlatra is jelentkeztem, de ezek kb. a jelentkezéstől számítva 5 hónap múlva hívtak volna be az első körre, de ugye akkor már régen nem volt aktuális a dolog. Akkor egy hét alatt 3 bankból is jeleztek vissza, hogy mehetek interjúzni, tehát nem csak egy helyen működik így a dolog.

A nagyobb cégeknél, multiknál több hónapot is igénybe vehet a kiválasztás és attól is függhet, hogy mennyi ideje adták fel a hirdetést. Ha mondjuk ma rakták fel, hogy augusztus 31-ig lehet jelentkezni, akkor nyilván nem tudsz munkába állni szeptember előtt.

Nincs esetleg beleírva a hirdetésbe, hogy meddig lehet jelentkezni, esetleg a várható kezdés dátuma?

2011. júl. 19. 19:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy manapság nem szokás visszajelezni. Engem a nyomorék K&H egy teljes napig szopatott mindenféle idióta tesztekkel és utána arra nem voltak képesek, hogy egy nemleges választ küldjenek.
2011. júl. 19. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!