Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért ennyire igazságtalan az...

Miért ennyire igazságtalan az élet hogy én csak nettó 160 ezret keresek míg mások ennek 2x szeresét?

Figyelt kérdés

2020. júl. 21. 19:55
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
100%

59 es vagyok.

Hát ami a szüleidet illeti az valóban nem szülői bánásmód. Amiket leírtál (ha így igazak, persze nem vonom kétségbe, csak lehet szubjektív, de ez most lényegtelen) nagyon fukar emberekre vall. Én a féreg helyett inkább úgy nevezném őket, hogy nevelők, mert az ilyen nem szülő. Minden esetre amit leírtál, más megvilágításba helyezett mindent.

Ami a talpraesettséget illeti, inkább annyit, hogy megpróbáltam a helyzetből mindíg a legjobbat kihozni (maximumot elérni). Mégegyszer kívánok neked sok sikert, szebb jövőt és megelégedést, szerencsét, új lehetőségeket az életben!

2020. júl. 24. 19:16
 62/65 anonim ***** válasza:
67%

Azt mondd meg, hogy ha nincs igényed a társaságra, miért teszel fel napi két kérdést?

Másrészt abban teljesen biztos voltam, hogy soha nem léptél ki a komfort zónádból. Azon kívül van ugyanis a fejlődés. Belül csak a langyos víz, amiben minden itt feltett kérdéssel belehugyozol egy kicsit.

2020. júl. 24. 19:21
 63/65 A kérdező kommentje:

Napok óta nem írtam ki kérdést.

Plussz célzott témában szeretek beszélni, ha érdekel a téma, információt gyüjteni és itt nagyon személytelen minden azt szeretem a legjobban.

2020. júl. 24. 19:23
 64/65 anonim ***** válasza:
100%

"A másik ami leginkább jellemző hogy soha semmi esetre sem szoktam kilépni a komfortzónámból, [...] Biztos dolgokat szeretem, utálok kockáztatni. Biztosban bízom csak."

Kérdező, pontosan ezeken kell változtatni azért, hogy az életed is megváltozzon.

A legtöbb ember azt csinálja, amit te. Nem is ér el semmi kimagaslót. Egyik hónapról a másikra él. Azt adja el, amit a legegyszerűbb, és (látszólag) a legbiztonságosabb: az idejét. Csak éppen alig kap érte valamit cserébe, és eltékozolta az életét, amit alig volt ideje élni.

Te döntöd el - és ez a végszavam most - , hogy az akadályokra koncentrálsz vagy a megoldásokra. A kulcs a te kezedben van a saját életed megváltoztatására.

Te döntöd el, hogy elfordítod-e a zárban, vagy mindörökre bezárva maradsz oda, ahol most vagy.

És minden, amit példaként felhoztál, netto kifogás, semmi több. A saját, pillanatnyi világnézeted. Nem a valóság.

2020. júl. 24. 21:24
 65/65 anonim ***** válasza:
100%

"Van tudásod, nekem nincs szinte semmi így azért más."

Szerencsére ez olyasmi, amin lehet változtatni. Ezt magyarázzák neked oldalak óta. Tanulj valami piacképeset, és lesz tudásod.

2020. júl. 24. 21:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!