Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért ennyire igazságtalan az...

Miért ennyire igazságtalan az élet hogy én csak nettó 160 ezret keresek míg mások ennek 2x szeresét?

Figyelt kérdés

2020. júl. 21. 19:55
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 A kérdező kommentje:

20-as

Örülök hogy te szerencsés vagy, sajnos a többség nagyon nem.

2020. júl. 21. 21:01
 22/65 anonim ***** válasza:
83%

"csak az érdekel hogy túléljem ennyire kevés pénzzel"

Ez a fő baj. Erre fókuszálsz, és ez határozza meg a gondolkodásodat.

Hidd el (bár nem úgy tűnik, hogy el fogod), hogy a gondolkodásod határozza meg azt, hogy meddig jutsz el.

Te abban a tévhitben vagy, hogy több pénzt keresni csak sokkal több, kimerítő és egészségkárosító munkával lehet (tudom, hogy a másik posztot is te írtad ki).

Pedig nem. Én most jelen állás szerint 100 ezret 11 óra munkával keresek meg, és ez még csak a kezdet. Számomra is elképzelhetetlen volt ez, amíg le nem döntöttem a hülye korlátaimat. Igen, évekig képeztem magamat érte, de nem szakadok bele, és élvezem is. Nem azért írtam le, hogy hencegjek, hanem azért, hogy lásd: lehetséges. Pedig csak egy büfészakom van, a legtöbb tudásra önképzéssel tettem szert.

2020. júl. 21. 21:09
 23/65 A kérdező kommentje:

Érdekes utolsó mégis mi lehet az a rendkivül speciális tudás amiért fizetnek neked óránként 10 ezer forintot?

Ráadásul állításod szerint a semmiből képezted magad, ami még inkább hihetetlenné teszi az egészet.

MLM hülyeséggel ne is próbálkozz az totál átverés, ahogy szerencse sem létezik, max ha valaki gazdag családba született akkor garantált hogy gazdag lesz. A másik ami irritál a vállalkozás duma 100ból 99 elbukik a legtöbb ember számára csak pénz pocséklás ha nincs extrém tudás és olyan személyiség ami sikerre viszi.

Attól hogy azt gondolnám hogy lehet többet nem segítene a valóság kereslet és kinálat , ha nincs extrém értékes tudásom vagy nem adom el az életemet egészségemet minden időmet akkor nem lehet jól keresni.

Persze nyilván mondjad mégis mi az amit csakúgy szabadidőben kilehet tanulni bárkinek aki rászánja az időt és extrém béreket fizetnek érte mint a te esetedben.

2020. júl. 21. 21:21
 24/65 anonim ***** válasza:
96%

21

Ez nem szerencse, hanem tenni kell érte. Hidd el benned is több van, minthogy ezt csináld egész életedben. Miért nem hiszel saját magadban és hogy ennél többre vagy hivatott te is? Nyilván ezért tenni kell keményen, de ez az első hogy elhiszed, hogy benned is van annyi.

2020. júl. 21. 21:28
 25/65 anonim ***** válasza:
100%

"Örülök hogy te szerencsés vagy, sajnos a többség nagyon nem."

Mondok neked jobbat, én még annyit sem keresek mint te, de egy valamiben biztos vagyok, hogy a gyakorikérdéseken való nyálverés és hisztizés azon hogy milyen igazságtalan az élet, még senkit nem vitt előre.

2020. júl. 21. 21:34
 26/65 anonim ***** válasza:

A gondolkodásoddal és világlátásoddal van a legnagyobb baj, ez az ami gátol téged a haladásban. Addig hiába ír bárki bármit, amíg így állsz hozzá. Nem kell MLM hülyeség, hogy normálisan keressen az ember pénzt.

Kezd el képezni magad, most nem kifejezetten szakmára gondolok, de lehet az IS. Olvass gazdagokról, ők hogyan csinálták, miben voltak mások, hogyan gondolkodtak, miben nem olyanok, mint mások. Ezek nagyon fontos kérdések. Olvass sokat, nézz videókat. Azok szinte ingyen vannak. Valamint, ne hidd hogy vannak akadályok, saját magad kötöd gúzsba, ha elhiszed, hogy neked csak ennyi jár. Hol van ilyen törvény vagy szabály, hogy Kovács Géza csak 160 ezret kereshet?

2020. júl. 21. 21:34
 27/65 anonim ***** válasza:
93%
Szakadj le anyád csecséről végre. A szükség nagy úr, ha muszáj lesz többet keresni, meg fogod találni a módját.
2020. júl. 21. 21:52
 28/65 anonim ***** válasza:
91%
amíg a "szerencsébe" kapaszkodsz, addig te se leszel az.
2020. júl. 21. 21:54
 29/65 A kérdező kommentje:

Olvastam gazdagokról meg úgy általában hogyan csinálták stb gondolkoznak.

Azt vettem le hogy pénzt csak pénzböl lehet csinálni,illetve a befektetésböl nem lehet meggazdagodni arra jó hogy inflációt elkerülje az ember. Viszont ha valaki már eleve gazdag,kockázatmentesen meglehet élni. De visszajutunk oda hogy elsönek meg kell keresni vagy annak születni.

Semmit se ér az hogy nem inflálnám el az életszinvonalt és hogy tudok sporolni,költhetnék de nem teszem. Hiába.

Forradalmi ötletem és vállalkozó szellemem nincs. Sokan mentek tönkre mert elhitték hogy vállalkozás jó ötlet.

Szóval nagyon extrém jól kell keresni hogy vénségem elött legyen elég pénzem. Persze hihetem hogy lehet mint ahogy hihetek lottóban is de valóság az hogy nem lehet .

2020. júl. 21. 22:08
 30/65 anonim ***** válasza:
91%
Én diplomával sem kapok nettó 160-at :(
2020. júl. 21. 22:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!