Miért ennyire igazságtalan az élet hogy én csak nettó 160 ezret keresek míg mások ennek 2x szeresét?
Figyelt kérdés
2020. júl. 21. 19:55
1/65 anonim válasza:
Én meg az ötszörösét keresem, na erre varrjál gombot!
2/65 anonim válasza:
Nem bántásból, de mit tettél az elmúlt 3-5 évben, hogy piacképesebb tudásod legyen? Mindig van választásod. Én 23 vagyok, elvégeztem a sulit munka mellett (szülői segítség nélkül) és most br 480 + 40 cafit kapok.
3/65 anonim válasza:
Én tanultam, most gépészmérnök vagyok, jól keresek öcsisajt. Egyetem mellett dolgoztam, fent tartottam magam, csak sok a lusta tróger akinek könnyebb fröcsögni mint tanulni és dolgozni
4/65 anonim válasza:
Mit tettél meg azért hogy ennél többet keress?
5/65 A kérdező kommentje:
Sajnos semmit
2020. júl. 21. 20:20
6/65 anonim válasza:
#5 semmiért cserébe semmit kapsz a boltban is.
7/65 anonim válasza:
Akkor nem mondhatod hogy igazságtalan, pont annyit kapsz vissza mennyit bele fektettél.
8/65 A kérdező kommentje:
De én többet szeretnék, ebből nem lehet elég gyorsan haladni
2020. júl. 21. 20:29
9/65 anonim válasza:
Ki tart vissza? Végezz el valamit ami jól fizet, aztán hajrá.
10/65 anonim válasza:
Az élet igazságtalan.
Na, most leszögeztük, a kérdést lezárhatod.
Ami igazán érdekel téged, az az, hogy mit tehetsz azért, hogy több pénzt csinálj.
És az élet abban igazságos, hogy erre neked is van lehetőséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!