Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért ennyire igazságtalan az...

Miért ennyire igazságtalan az élet hogy én csak nettó 160 ezret keresek míg mások ennek 2x szeresét?

Figyelt kérdés

2020. júl. 21. 19:55
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
100%
vannak, akik nem kapnak semmit, mert munkanélküliek, sokan többet tettek pedig ellene, mégsem tudták megúszni :D hozzájuk képest elég szar lehet neked :D
2020. júl. 21. 20:39
 12/65 anonim ***** válasza:
75%
Hol keressel 160ezret? Mekibe dolgoztam suli mellett főállásban(tényleg rugalmas az ídőbeosztás, középiskola utolsó évét kellett estin befejeznem családi csóróság miatt.) és szimpla dolgozoként többet kerestem, 6 hónap alatt feljebb léptem 200e fölött kerestem. Még 8 általánossal is kereshetsz többet, ha kicsit körbenézel és nem úgy dolgozol hogy más is odaférjen.
2020. júl. 21. 20:40
 13/65 A kérdező kommentje:

12-es

Az a pénz azért volt annyi amennyi mert diákként max 15%-ot lopott el tőled az állam, de alapjában véve az állami sarc 33,5%-ék tehát úgy számolva tuti nem lett volna 200 ezer forint felett.

Egyébként nem versenyszféra, hanem államiban vagyok.

2020. júl. 21. 20:42
 14/65 anonim ***** válasza:
100%

Esti tagozaton nem jár diák jogviszony sajna, ugyanazt a %-ot vonta lett az állam mint töled. Az állami szféra nem egyszerű, versenyszférában nem találsz jobbat? Egyébként nem akartam bunkó lenni csak meglepödtem, mert tényleg találni jobbat, próbálkozz hátha találsz. Párom majdnem egy 1-ig keresett, járt interjúkra, de végül talált egy olyat ami jobban is fizet és szereti is. Ne add fel, lesz neked is valami jobb.

12-es

2020. júl. 21. 20:48
 15/65 A kérdező kommentje:
Van jobb de ott kb 10x szer többet kellene dolgoznom.
2020. júl. 21. 20:49
 16/65 A kérdező kommentje:
A fizetés meg nem lenne 10x szer jobb csak 50 ezerrel több kb
2020. júl. 21. 20:50
 17/65 anonim ***** válasza:
69%

Tudom jól, hogy elcsépelt, de rengetegen vannak, akik örülnének annak a 160k-nak. Az élet sosem volt igazságos, mert a világot mindig igazságtalan emberek irányították. Te még fiatal vagy - legalábbis az írásodból ez tűnik ki -, bőven megkeresheted még az életben te is ennek a dupláját.

Ha van pár perced, javaslom ezt a kis tesztet kitölteni:

[link]

2020. júl. 21. 20:50
 18/65 anonim ***** válasza:
91%

Mennyit tudsz félretenni ebből az összegből? Egy versenyképes teljeskörű OKJ képzés 200-300ezer forint körül kezdődik, viszont az OKJ rendszerről valószínűleg már lekésel, ezt eddig kellett volna meglovagolni. Ráadásul ha bejön egy második korlátozás hullám, akkor még inkább rizikósabb félretenni a munkát tanulás gyanánt.

Nincs semmi szakmád?

2020. júl. 21. 20:51
 19/65 A kérdező kommentje:
Évente 1.7 millió forintot, nyilván szüleimmel élek és próbálok mindent velük fizetetni, mert a fizetésem semmire sem elég, családról lemondtam nem lesz senkim és gyerekem sem, csak az érdekel hogy túléljem ennyire kevés pénzzel.
2020. júl. 21. 20:57
 20/65 anonim ***** válasza:
85%
Engedjétek el ezt a kérdést, csak a szokásos hisztiposzt.
2020. júl. 21. 21:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!