Bérfeszültség: hogyan viselhető el?
^...ismét _ugyanott_ dolgozol...
(10-es)
Jogosan basztatja az igazsagerzeted. DE...
Honnna tudod ki mennyit keres? Jobb helyeken a berezes nem nyilvanos adat, van ahol tiltjak is hogy kiadj ilyen infot. Es az is hulye, aki ilyeneket elarul.
Amugy meg a berezes megegyezes kerdese,alku targya. Meg ha nem is fair, nem torvenytelen. Annyit fizetnek amennyit akarnak, es annak akinek akarnak.
Add be a felmondást, mindjárt emelni fognak!
Az újoncokat meg tudod mikor tanítgatnám...
Tevedesben vagy. A berezes megegyezes kerdese. Mindenki annyit keres amennyit er vagy amennyit ki tud alkudni maganak.
Ha en potolhatatlan vagyok es el akarok menni de marasztalnak es adnak emelest cserebe, akkor minden munkatarsam automatikusan megkapja? Szep is lenne.
Nyugaton nem szokas a berekrol beszelni. Tabu, sot egyenesen tilos.
"ugyanazon beosztásért ugyanazon bérezés jár"
Hát ez egy piaci viszonyok között működő cégben semmiképpen nem lehet igaz.
A volt melóhelyemen ugyanez volt.Jött az új ember,szinte semmit nem tudott és kétszer annyit keresett,mint én.
Nekem erre annyi volt a megoldásom,hogy odaadtam az igazgatónak a búcsúlevelet.Egyből elkezdtek alkudozni,hogy mennyiért maradnék,de annyit nem mondtak,mint a másik embernek.
Végül az egyik barátom beajánlott a munkahelyén és azóta is itt dolgozom.
Annyit azért hozzáfűznék,hogy a közvetlen felettesem hónapokig lobbizott az érdekemben,aztán elmaradtak a bértárgyalások,mindez úgy hogy a céghálózat egyik legnagyobb megrendelése részben rajtam múlt.Szerintem azóta is utálnak,mint a szart,mert ott hagytam őket.Annyira megsértődtek a fejesek,hogy a 30 napot se kellett ledolgoznom.
Szerintem hosszabb távon nem éri meg ilyen helyen dolgozni.Egyik az,hogy felőröl,a másik pedig hogy arra fogsz haragudni,aki nem is tehet róla,hogy te kevesebbet keresel nála.A másik pedig,hogy a hangulatodra és a munkakedvedre is rányomja a bélyegét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!