Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem milliomos minden...

Miért nem milliomos minden szakmunkás Budapesten?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy AKÁRMILYEN szakmunkástól kérek ajánlatot akármilyen munkára, olyan munkadíjakat számolnak fel ami alsóhangon 10 ezres óradíjnak felel meg? Tökmindegy hogy asztalos, burkoló, vízszerelő mindenhol förtelmesen magasak a munkadíjak.

Akkor mondhatjuk azt hogy rendben, ez a piaci helyzet, törődj bele. Oké. De akkor miért nem milliomos minden szakmunkás? Ha csak 5 ezres óradíjat gombolnak le az heti 40 órával így is 800 ezer forint. 60 órás munkahéttel meg több mint egymilla. Nettóban. Egy csoportvezető keres ennyit egy zsír multicégnél 10 év multis tapasztalattal, mesterdiplomával, folyékony angol-német nyelvtudással.

2019. szept. 24. 15:32
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 A kérdező kommentje:
És tudom, most jönni fognak a kommentek hogy "csak álmaidban keresnek ennyit a szakik". Tehát akkor ezek szerint csak hallucinálok mikor egy egynapos munkára 70 ezret kérnek el csak a munkadíjra. Ugyanis rendszeresen ez történik. Vagy mindig az ország legdrágább szakmunkásait találom meg?
2019. szept. 24. 15:35
 2/62 anonim ***** válasza:
69%
Encazert nem vagyok meet milliárdos vagyok
2019. szept. 24. 15:39
 3/62 anonim ***** válasza:
90%
Nálam egy fürdőszoba burkolásért 280e-t kért a burkoló és végzett nem egészen 3 nap alatt.
2019. szept. 24. 15:43
 4/62 anonim ***** válasza:
100%
Az adók befizetése, alapanyagok, szerszámok megvétele, kocsi megtankolása után olyan rohadt sok pénzük nem marad.
2019. szept. 24. 15:46
 5/62 anonim ***** válasza:
100%
Mert Budapesten minden jóval drágább is. Amit megkeresnek, elmegy a megélhetésükre. Eredő = 0.
2019. szept. 24. 15:47
 6/62 anonim ***** válasza:
90%
Honnan tudod, hogy nem milliomosok? Forintban nem nagy dolog annak lenni.
2019. szept. 24. 15:47
 7/62 anonim ***** válasza:
25%

Amúgy ma már milliomosnak lenni nem egy nagy durranás, ha van egy tehermentes komolyabb ingatlanod, egy jobb autód, nincs adósságod, meg van pár tízmilliód kp-ban, akkor lényegében már mondhatod magad milliomosnak.

Ezt kb szerintem egy 40 év feletti jobb szakmunkás már el is mondhatja magáról.

2019. szept. 24. 15:50
 8/62 A kérdező kommentje:

Na ne szórakozzatok már hogy ma 2019-ben Magyarországon nettó 1.000.000 Ft-ot keresni az nem nagy szám? Ha félmillát szórsz el havi szinten már azzal is a felsőkategóriában vagy, másik félmillát félreteszed, akkor EGY ÉVEN belül már leraktad egy lakásra az önerőt, akkor 5 éven belül már megvan a lakásravaló, 10 éven belül luxuslakásra való. De ha nem félmillát szórsz el hanem takarékoskodsz akkor 6 év alatt van meg egy luxuslakásra való.

Ne mondja már senki nekem hogy ez nem nagy durranás.

2019. szept. 24. 15:57
 9/62 anonim ***** válasza:
86%
A "milliomos" szó szerintem nem egyenlő a milliós havi fizetéssel/bevétellel.
2019. szept. 24. 15:59
 10/62 anonim ***** válasza:
68%

8:

A havi nettó 1 millió forintos fizetés és milliomosnak lenni, az 2 külön dolog.

Egyébként havi 1 milliót keresni tényleg nem egy extra dolog, ha valaki ügyes, szorgalmas, hajlandó dolgozni és kilépni a kis kényelmes, 8-16-ig tartó irodai létből.

2019. szept. 24. 16:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!