Több éves béremelés nélküli időszak után sok lenne a 20% emelési igény?
Ha valaki egyik napról a másikra előállna 20 %-os emelési igénnyel, azt biztos elhajtanák a francba.
De egy olyan munkahelyen ahol 4 éve nem nyúltak a bérekhez ott is sok a 20%-os igény?
Elvégre egy szolid 5-6 %-os éves emelés a totál közönséges kategória manapság (de itt még ennyni se volt).
Ha 4 éven keresztül csak ezt a vacak 5%-ot kaptam volna az 4x5 máris 20% lett volna.
De itt nem volt emelés 4 éve.
Ezek fényében is olyan elvetemült a 20%?
"Olvass már híreket, "
Olvasom a híreket ÉÉP EZÉRT kérdezem. hogy a nagy munkaerőhiány mellett Pesten egy nettó 50-60-az fizető állásra miért van 100+ jelentkező.
Pont ez a kérdés. Hát ha annyira hiány vanm egy ilyen nevetséges ajánlatra 1 db ember se jönne mert mehetene ezer jobb helyre ahol hián yvan.... és mégis.
akkor hogy van ez?
meg aztán ilyen írásokat is olvasni ám bőven!!! vagy ez már nem fér bele a világképünkbe??
Nincs is olyan, hogy munkaerőhiány?
"Persze, a gyárakba már analfabéta, magyarul nem tudó ukránokat visznek, annyira nincs ember."
Az LEHET de pl az én munkakörömben (okt szakoktató szoc referens) beteszel egy magyarul se tudó ukránt??
Ember azért nem csak trógerszarokat keresnek gyárba!!
Nézd meg egy irodai munkakörben hány ember jönne 1 db állásra!!
Mert lehet hogy 3 műszakos trógerszar munkakörbe kb senki.... de egy kényelmes irodai 9-17h munkakörbe meg 100an egy helyre!!
"De te ilyen helyre úgyse mész el dolgozni,"
Röviden! Így van !! Ilyen helyre akkor se megyek ha félmilliót adnak.
Menjen ide akinek 6 anyja volt.
"De a "3 műszakos trógerszar" is többet visz haza nálad hehehe"
Így van!! És meg is tarthatja.... ilyen melót még havi fél misiért se ....
nem véletlen hogy már ukrajnából hoznak trógereket mert itthon már lasszóval sincs erre a szarra ember.
Nem elgondolkodttató?
És igen, erre írtam többet kap 8 elemivel mint én diplomával és meg is tarthatja a 3 műszakja mellett.
Legyen az övé. Nem cserélnék vele 3x annyiért se!!
És ahogy látom más is így van ezzel különben nem keresnék lepkehálóval is embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!