Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Több éves béremelés nélküli...

Több éves béremelés nélküli időszak után sok lenne a 20% emelési igény?

Figyelt kérdés

Ha valaki egyik napról a másikra előállna 20 %-os emelési igénnyel, azt biztos elhajtanák a francba.

De egy olyan munkahelyen ahol 4 éve nem nyúltak a bérekhez ott is sok a 20%-os igény?

Elvégre egy szolid 5-6 %-os éves emelés a totál közönséges kategória manapság (de itt még ennyni se volt).

Ha 4 éven keresztül csak ezt a vacak 5%-ot kaptam volna az 4x5 máris 20% lett volna.

De itt nem volt emelés 4 éve.

Ezek fényében is olyan elvetemült a 20%?

2019. szept. 3. 13:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 A kérdező kommentje:

"Ha hiszel magadban simán kereshetsz 2-3x annyit, mint most."

És akkor miért keres a magyarok 70%-a az átlagbér alatt ha csak "hinni" kell?

A magyarok kétharmada átlagbér alatti jövedelmet kap

[link]

2019. szept. 10. 12:35
 32/71 anonim ***** válasza:

Nem másokról van szó, ne terelj!

Vagy tán fejedbe vetted, hogy örök életedben átlagon aluli fizetésért akarsz dolgozni?

2019. szept. 10. 14:13
 33/71 A kérdező kommentje:

"Vagy tán fejedbe vetted, hogy örök életedben átlagon aluli fizetésért akarsz dolgozni?"

TUDOM. Sőt lesz idő amikor még erre is csak vágyakozva gondolok majd vissza, amikor 50+ évesen egy parkban közmunkázok majd.

Miért szerinted ha ez a trágyadomb hely egyszer becsődöl hova megyek majd? Utcát söpörni max

2019. szept. 10. 14:15
 34/71 anonim ***** válasza:
Nem hinni kell te idióta, hanem dolgozni. Képezni magad, tenni a céljaidért. De úgy látszik, te egy középszerű senki vagy. Hisztizz csak itt nyugodtan, legalább van hol kiadni magadból a feszkót, ha már minden bizonnyal barátaid sincsenek.
2019. szept. 10. 15:31
 35/71 A kérdező kommentje:

"De úgy látszik, te egy középszerű senki vagy. "

Így van!!! De azért te se tegyél úgy mintha te nem az lennél!!! AZért álljon meg a menet!! A földön valaha élt élő emberek 99,9999 %a pont ez: egy középszerű senki.

Én is és TE IS.

persze tudom tudom te vagy a kivétel igen tudom, te , te aztán nem, mert te már 10 évesen doktoráltál miközben vállalatot alapítottál. Hallottam már az összes star maszlag dumát.

2019. szept. 10. 18:34
 36/71 A kérdező kommentje:

"Képezni magad, tenni a céljaidért."

Saját pénzemen saját szabadiőben letettem egy MA diplomát a meglevő kettő mellé. Hova kellek vele? Ahova eddig pont oda.

WC papír.

2019. szept. 10. 18:41
 37/71 anonim ***** válasza:
100%
Fúha jól kiakadtál. Hiába próbál neked segíteni az ember de egy csődtömeg vagy, hát rendben. Hogy ki számít középszerű senkinek abba inkább ne menjünk bele, de akkor másképp fogalmazok. Én elégedett vagyok az életemmel, a munkáltatóm elégedett a munkámmal. Ennek megfelelően a belinkelt átlagbér dupláját viszem haza nagyságrendileg. Valóban én sem vagyok zseni, viszont talpraesett vagyok és szorgalmas. Viszont már roppant kíváncsi vagyok milyen diploma az ami a segged törlésére alkalmas csak, mert én nem arra használom a gépészmérnöki diplomámat, ami ráadásul "csak" bsc..
2019. szept. 10. 19:34
 38/71 anonim ***** válasza:

"Így van!!! De azért te se tegyél úgy mintha te nem az lennél!!!"

Igen, én is egy középszerű senki vagyok, mint szerinted gyakorlatilag mindenki. Csak anyagilag egész más minimálbéres senkinek lenni vagy mondjuk a minimálbér négyszeresét keresni.

2019. szept. 10. 22:28
 39/71 A kérdező kommentje:

" mint szerinted gyakorlatilag mindenki. "

Így van. Gyakorlatilag mindenki az nagyon keveseket leszámítva. Statisztikai értelemben. Ha begyűjtesz az utcáról random 1000 embert hány olyan lesz közte aki ér 5 ft-ot is? Egy se vagy tán 1.

2019. szept. 11. 08:05
 40/71 A kérdező kommentje:

"mert én nem arra használom a gépészmérnöki diplomámat,"

Ja hát azt ne hasonlítsuk az enyémmel. Az enyém mind bölcsész diploma. Annyit is érnek. Együtt egy staros wc papírt se.

2019. szept. 11. 08:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!