Több éves béremelés nélküli időszak után sok lenne a 20% emelési igény?
Ha valaki egyik napról a másikra előállna 20 %-os emelési igénnyel, azt biztos elhajtanák a francba.
De egy olyan munkahelyen ahol 4 éve nem nyúltak a bérekhez ott is sok a 20%-os igény?
Elvégre egy szolid 5-6 %-os éves emelés a totál közönséges kategória manapság (de itt még ennyni se volt).
Ha 4 éven keresztül csak ezt a vacak 5%-ot kaptam volna az 4x5 máris 20% lett volna.
De itt nem volt emelés 4 éve.
Ezek fényében is olyan elvetemült a 20%?
"ezdj el felelősséget vállalni!"
A felelősséget akkor vállalom ha nem hagyom hogy az egyetlen munkahelyről ahol megtűrnek kivágjanak nemde?
Ha meghúzom magam és remélem még 10-20 évet itt lehetek.
mert aztán elkezdek hőzöngeni kivágnak és akkor mi lesz???
erről szólna a felelősség nemde?
Mégis mi lenne? Mész máshova dolgozni. Ilyen trágya munkahelyet bárhol találsz.
A kis bérminimumod miatt aggódsz, most tényleg? Amit bárhol máshol is megkapnál?
Én nem rinyálok ennyit, pedig 460-at keresek és ha munkanélküli lennék lehet csak fele ennyiért találnék állást. Szóval lenne min izgulni, de mire jó ennyit aggódni, mint te itt előadod??
"Mész máshova dolgozni"
Igen. Utcát söpörni. Máshova hova. Akkor meg inkább maradok itt életfogytiglan.
"Ha most is csak utcaseprés szintű munkád van akkor nem mindegy melyiket csinálod?"
Diplomával diplomás munkakörben vagyok de ha innen kikerülök hova kellek majd? mert ilyen diplomás munkakörbe engem már fel nem vesznek tele a piac 10-20 évvel fiatalabbakkal majd azokat veszik fel.
Ez a szerencsétlen tényleg klinikai eset.
Ez jut róla mindig eszembe:
"Dehogy! Munkaerő hiány van!"
Jó persze! Amikor a részidős irodai asszisztens állásra amely kb minimálbér felét fizeti alig többet 100+ jelentjező jött nálunk.,... HOL A HIÁNY AKKOR??
És Pest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!