Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Több éves béremelés nélküli...

Több éves béremelés nélküli időszak után sok lenne a 20% emelési igény?

Figyelt kérdés

Ha valaki egyik napról a másikra előállna 20 %-os emelési igénnyel, azt biztos elhajtanák a francba.

De egy olyan munkahelyen ahol 4 éve nem nyúltak a bérekhez ott is sok a 20%-os igény?

Elvégre egy szolid 5-6 %-os éves emelés a totál közönséges kategória manapság (de itt még ennyni se volt).

Ha 4 éven keresztül csak ezt a vacak 5%-ot kaptam volna az 4x5 máris 20% lett volna.

De itt nem volt emelés 4 éve.

Ezek fényében is olyan elvetemült a 20%?

2019. szept. 3. 13:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:

Szóval garantált bérminimum?

Simán találsz ennél jobbat is, de legrosszabb esetben ilyen rosszul fizetőt biztosan.

Higgy magadban, ne legyél már ennyire pesszimista!!

2019. szept. 8. 20:07
 22/71 A kérdező kommentje:

"de legrosszabb esetben ilyen rosszul fizetőt biztosan."

Hát na ja csak azt meg MINEK??? menjek új helyre ugyanennyiért? Akkor maradok ahol vagyok. Minek mennék egy tapodtat is.

2019. szept. 9. 08:03
 23/71 anonim ***** válasza:
100%

Legalább próbáld meg!

Ha esélyt se adsz magadnak miért vársz változást?

Ha tudnám rólad, hogy ilyen vagy akkor egy fillér emelést nem kapnál soha. Minek? Úgyse mész el.

2019. szept. 9. 10:13
 24/71 A kérdező kommentje:

"Ha tudnám rólad, hogy ilyen vagy akkor egy fillér emelést nem kapnál soha. Minek? Úgyse mész el."

Látod meg is fejtetted a nagy titkot.

csak azért egy apróságot elfelejtesz hogy egy normális és korrekt főnöknek az is az érdeke hogy a dolgozója ne úgy jöjjön minden nap mintha a fogát húznák és ne úgy végezze a feladatait hogy "jóvanazaúgy" hanem elégedett legyen.

És itt megbicsaklik a történet.

Érdekes módon más helyeken mégis van emelés ütemezetten és automatikusan pedig más helyeken is biztos sok ember van aki nem menne el akkor se ha nem lenne emelés-és mégis van emelés.

Mert a főnökség felismeri hogy többre megy egy elégedett emberrel mint egy "jóvanazaúgy" emberrel.

2019. szept. 9. 10:44
 25/71 anonim ***** válasza:
Nem így van.
2019. szept. 9. 13:13
 26/71 anonim ***** válasza:

"Hát na ja csak azt meg MINEK??? menjek új helyre ugyanennyiért?"

"Érdekes módon más helyeken mégis van emelés ütemezetten és automatikusan"

Nem veszed észre, hogy saját magadnak mondasz ellent?

Ahelyett, hogy itt hisztizel a gyakorin akár tehetnél is valamit a karrieredért. Most már tényleg kíváncsi lennék mit dolgozol. Nyilván vannak olyan szakmák amik nem fizetnék jól, de olyan nincs hogy valaki képzi magát, mindent megtesz azért, hogy feljebb jusson és még sincs semmi eredmény.

2019. szept. 9. 15:35
 27/71 A kérdező kommentje:

"a karrieredért."

A MIMÉRT? Olyan nekem nincs nem is volt és nem is lesz soha

2019. szept. 9. 18:24
 28/71 anonim ***** válasza:
Tényleg nem mert egy lúzer vagy. Segíteni akartam, de neked már egy pszichológus segítsége kéne, annyira a béka segge alatt az önbizalmad. De hisztizz csak itt nyugodtan ha neked jó, viszont attól nem fogsz egyről a kettőre jutni. Na pá!
2019. szept. 10. 00:44
 29/71 A kérdező kommentje:

"annyira a béka segge alatt az önbizalmad."

Bocsika. Az hogy egy galamb belátja ő sose volt és sose lesz sasmadár az nem önbizalom kérdése. ennyi.

én egy galamb vagyok. nem hülyítem magam azzal hogy sas is lehet belőlem nem lehet soha nem is lehetett.... de hogy bíztatót is mondjak vannak ám verebek is és azok a galamb alatt vannak.

2019. szept. 10. 08:58
 30/71 anonim ***** válasza:

Csak rajtad múlik mi lesz belőled.

Ha hiszel magadban simán kereshetsz 2-3x annyit, mint most.

Olvass kiszamolo blogot, ott is írják, hogy sokkal könnyebb a bevételeket növelni, mint azt hinnéd.

2019. szept. 10. 11:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!