Hogyan lehetnék magán tanár? 22 éves vagyok és elég folyékonyan beszélek angolul.
Chr betűt mondanak
Betűt nem mondunk. A betűt írunk. A hangot meg ejtjük. Alapvető fogalmak annak, aki nyelvet szeretne tanítani.
kontextusbaN, aNélkül, stb.
Magyart tanulj, ne angolt taníts.
Imike!
Ismételten. Felesleges dolgokra szállsz vissza és vitázol.
Kaptál egy nagyon egyszerű kérést. Egy nyelvtanárnak alap dolgot.
Az 57-es válasz második része.
Ugyanaz a mondat, ugyanazok az az ige, főnév, helyszín, tartalom. Csak a preposition más.
Magyarázd el (Magyarul!) a különbséget a kettő közt, illetve hogy miért az a-t használjuk a helyzetben és miért a b-t használjuk b helyzetben!
A legalapabb amit el kell tudni magyarázni egy angol tanárnak!
Két hasonló preposition, ugyanabban a példamondatban.
K. N.
Jó értem.Nekem a nyelvtant kellene tudjam elmagyarázni nem a különböző dialektusokat.De itt már rég nem arról volt szó hogy tanár legyek, hiszen a hozzászólók többsége kétségbe vonta hogy milyen tudásom van bizonyos akcentusokról
Nekem másféle érdeklődésem van az angol nyelv iránt.Engem jobban érdekelnek a kiejtések.Amit be is bizonyítottam, hiszen kiszúrtam Gordon Ramsay akcentusát például.Az olyan személyeket meg már felidegesítettem azzal hogy nem tudnak belekötni az állításaimba.Így olyan kicsinyes hozzászólásokat írtak ami az intelligenciájukat tükrözi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!