Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen ösztönző, motiváló...

Milyen ösztönző, motiváló eszközöket várnátok el a munkáltatótoktól, a pénzen kívül? Olyasmit, amire tényleg van is ráhatása a munkaadónak?

Figyelt kérdés

A fizetés alap, mindenki szeretne jól keresni.

De mik azok a dolgok, amik egy adott munkahely javára billentik a mérleget, ha mondjuk kaptok egy másik ajánlatot?

Azért írtam, hogy legyen ráhatása a munkaadónak, mert pl. a "jó társaság" az megfoghatatlan, mindenkinek mást jelent, és bármikor lehetnek konfliktusok, aki tegnap még barát volt, holnap lehet ellenség.

Meg a munkáltató igyekszik megtartani a tapasztalt munkaerőt, még ha kissé nehéz ember is, szóval ezen nem nagyon lehetne változtatni.

Ti milyen dolgokat javasolnátok, amik miatt szívesen mennétek be egy adott helyre nap mint nap?

2019. aug. 3. 15:57
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Na a dresscode egy jó ötlet, köszönöm.

Bár komoly pozíciókról van szó, és ügyfél is bármikor jöhet, illetve van klíma az irodákban és az autókban is, így megértem, hogy nem szeretik a strandruházatot.

Projekt alapú munkáknál jogos, hogy ne ülj bent, de az én munkahelyem nem ilyen, így ez nem vonatkozik rá.

2019. aug. 5. 19:03
 22/27 anonim ***** válasza:

Dresscode... hogy érted? mint motiváló, ösztönző erő??? Most szeretnéd bevezetni?

Vagy félreértettem, és éppen, hogy kivezetni szándékozol?

Ez most nekem, nem világos, mire írtad, hogy a dresscode jó ötlet.

2019. aug. 5. 19:39
 23/27 A kérdező kommentje:

Hogy ne legyen olyan szigorú, legalább nyáron legyen lazább.

Tulajdonképpen most sem nagyon szigorú, de hosszú nadrág, zárt cipő elvárás.

2019. aug. 5. 19:53
 24/27 anonim ***** válasza:
Ja, értem, így már oké... :-)
2019. aug. 5. 19:58
 25/27 anonim ***** válasza:
Na hát igen, hosszúnadrág. Elvileg (!) nálunk is kötelező, de én nyáron mindig rövidben tolom és 5 éve nem szólt érte senki érte. Fel nem foghatom miért ragaszkodnak ehhez ennyire, pláne ha a nők mehetnek szoknyában.
2019. aug. 5. 20:48
 26/27 anonim ***** válasza:
Folyamatos szakmai továbbképzések, magasabb szinten (értsd: nem két hónapja van ott az illető) akár személyre szabva (pl. ha valakinek kiderül, hogy van affinitása a programozáshoz egy IT multinál - bár nem ilyen területen dolgozik, max. csak érintőlegesen foglalkozik vele -, akkor biztosított a képzése valamilyen formában).
2019. aug. 5. 20:52
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Amik megvannak a jelenlegi munkahelyemen, és imádom:

- nyugalmas légkör, kevés túlóra

- rugalmas munkaidő

- kiugorhatok napközben ügyintézni

- emberi bánásmód, "kérem" és "köszönöm" a főnök részéről

- home office (korlátozottan, de van rá lehetőség)

- lehetőség külföldi utakra, konferenciákra (és a költségek nagy részét állja a munkáltató)

- no dresscode

- továbbképzésekre, akár publikálásra való ösztönzés a munkaadó részéről (de nincs nyomás, hogy muszáj lenne)

- programok, "szakmai kirándulások", stb.

Amik nincsenek, de jók lennének:

- munkahelyi konditerem (nem azért, mert olyan megszállott sportőrült vagyok, éppen ellenkezőleg, így talán rávenném magam hogy járjak :D )

- menza (mentségére szóljon, nagyon frekventált helyen van a munkahely, pár perc sétára van egy csomó kajálda, szóval nem panaszkodok, csak kényelmesebb lenne)

- alaposabb takarítók

- normálisabb partner cégek

- klíma

- nagyobb étkező, közösségi tér

- ha a felsővezetés a döglött facsiga tempójánál picit gyorsabban reagálna az eléjük tárt dolgokra

2019. aug. 6. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!