Milyen ösztönző, motiváló eszközöket várnátok el a munkáltatótoktól, a pénzen kívül? Olyasmit, amire tényleg van is ráhatása a munkaadónak?
A fizetés alap, mindenki szeretne jól keresni.
De mik azok a dolgok, amik egy adott munkahely javára billentik a mérleget, ha mondjuk kaptok egy másik ajánlatot?
Azért írtam, hogy legyen ráhatása a munkaadónak, mert pl. a "jó társaság" az megfoghatatlan, mindenkinek mást jelent, és bármikor lehetnek konfliktusok, aki tegnap még barát volt, holnap lehet ellenség.
Meg a munkáltató igyekszik megtartani a tapasztalt munkaerőt, még ha kissé nehéz ember is, szóval ezen nem nagyon lehetne változtatni.
Ti milyen dolgokat javasolnátok, amik miatt szívesen mennétek be egy adott helyre nap mint nap?
-Cafeteria
-rugalmasság
-előrelépési lehetőségek
Morális, erkölcsi (+ anyagi) elismerés.
Azt hiszem, ez hiányzik a legjobban a mai munkahelyek többségéről. Hogy ha már kidolgozza az ember a belét, mert 2-3 ember munkáját végeztetik el vele, akkor legalább értékelnék, megbecsülnék, stb.
És ez maximálisan a munkaadón múlik.
Rugalmas munkaidő, távmunka - ahol kivitelezhető.
Ne kelljen szorongani, ha lebetegszel v. szabira szeretnél menni.
Pl. pénteken rövidebb műszak/munkaidő.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Ez nálunk mind megvan, én is ilyenekre gondolnék, de új dolgokat kellene kitalálnom.
Cafeteriánk van.
Rugalmas munkaidőnk van, ha szükség van rá.
Na, előrelépési lehetőség nincs mindig és mindenkinek, ezt én is hiányolom, de nem léphet mindenki feljebb, ez kivitelezhetetlen.
A pénteki rövidebb munkaidő is megvaósítható, annak terhére, hogy a másik 4 napon ráhúzol egy fél órát.
Nálunk a középvezetők és felsővezetők is részt vesznek az interjún, és övék a végső döntés, a HR-es csak formaságból van jelen, illetve irányítja az interjút, de újabban már nincs is mindig ott.
A morális megbecsülést kifejtené, aki írta? Hogyan becsüljenek meg? Pénzbeli jutalommal? Arra írtam, hogy most nem a pénzre gondolnék, mert azt mindenki megemlíti ilyen esetben, meg a munkaadó is tudja, hogy mindig mindenki több pénzt akar.
De ezen kívül hogy tudnak még értékelni?
Kereshetnék més helyen sokkal jobban is mint a mostanin, de:
van homeoffice
sokszor nyugi van, nem baxogatnak a munkám miatt
kimehetek napközben ügyintézni ha olyan van, postára, boltba, stb
Nemrég született gyerekem, ez sokkal többet ér mint 30%-al több fizu.
Persze ehhez le is kellett tenni valamit az asztalra.
Nyugalom (ne legyen bolondokháza)
Cafeteria
Home office
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!