Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen ösztönző, motiváló...

Milyen ösztönző, motiváló eszközöket várnátok el a munkáltatótoktól, a pénzen kívül? Olyasmit, amire tényleg van is ráhatása a munkaadónak?

Figyelt kérdés

A fizetés alap, mindenki szeretne jól keresni.

De mik azok a dolgok, amik egy adott munkahely javára billentik a mérleget, ha mondjuk kaptok egy másik ajánlatot?

Azért írtam, hogy legyen ráhatása a munkaadónak, mert pl. a "jó társaság" az megfoghatatlan, mindenkinek mást jelent, és bármikor lehetnek konfliktusok, aki tegnap még barát volt, holnap lehet ellenség.

Meg a munkáltató igyekszik megtartani a tapasztalt munkaerőt, még ha kissé nehéz ember is, szóval ezen nem nagyon lehetne változtatni.

Ti milyen dolgokat javasolnátok, amik miatt szívesen mennétek be egy adott helyre nap mint nap?

2019. aug. 3. 15:57
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
89%

-Cafeteria

-rugalmasság

-előrelépési lehetőségek

2019. aug. 3. 15:59
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Morális, erkölcsi (+ anyagi) elismerés.

Azt hiszem, ez hiányzik a legjobban a mai munkahelyek többségéről. Hogy ha már kidolgozza az ember a belét, mert 2-3 ember munkáját végeztetik el vele, akkor legalább értékelnék, megbecsülnék, stb.

És ez maximálisan a munkaadón múlik.

2019. aug. 3. 15:59
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Rugalmas munkaidő, távmunka - ahol kivitelezhető.

Ne kelljen szorongani, ha lebetegszel v. szabira szeretnél menni.

Pl. pénteken rövidebb műszak/munkaidő.

2019. aug. 3. 16:17
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Hogy én, egyedül választhassam ki a titkárnőmet, és ne a cég HR-ese. >:)
2019. aug. 3. 16:23
 5/27 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Emberként, egyenrangú félként kezelés.
2019. aug. 3. 18:13
 6/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Ez nálunk mind megvan, én is ilyenekre gondolnék, de új dolgokat kellene kitalálnom.

Cafeteriánk van.

Rugalmas munkaidőnk van, ha szükség van rá.

Na, előrelépési lehetőség nincs mindig és mindenkinek, ezt én is hiányolom, de nem léphet mindenki feljebb, ez kivitelezhetetlen.

A pénteki rövidebb munkaidő is megvaósítható, annak terhére, hogy a másik 4 napon ráhúzol egy fél órát.

Nálunk a középvezetők és felsővezetők is részt vesznek az interjún, és övék a végső döntés, a HR-es csak formaságból van jelen, illetve irányítja az interjút, de újabban már nincs is mindig ott.

A morális megbecsülést kifejtené, aki írta? Hogyan becsüljenek meg? Pénzbeli jutalommal? Arra írtam, hogy most nem a pénzre gondolnék, mert azt mindenki megemlíti ilyen esetben, meg a munkaadó is tudja, hogy mindig mindenki több pénzt akar.

De ezen kívül hogy tudnak még értékelni?

2019. aug. 3. 18:17
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Cafeteria
2019. aug. 3. 18:44
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Kereshetnék més helyen sokkal jobban is mint a mostanin, de:

van homeoffice

sokszor nyugi van, nem baxogatnak a munkám miatt

kimehetek napközben ügyintézni ha olyan van, postára, boltba, stb

Nemrég született gyerekem, ez sokkal többet ér mint 30%-al több fizu.

Persze ehhez le is kellett tenni valamit az asztalra.

2019. aug. 3. 18:46
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Nyugalom (ne legyen bolondokháza)

Cafeteria

Home office

2019. aug. 3. 19:03
 10/27 anonim ***** válasza:
83%
Egyszer olvastam egy cikket, hogy ahol 4 napos munkahét van, ott sokkal boldogabbak, motiváltabbak és hatékonyabbak a dolgozók...
2019. aug. 3. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!