Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A tb-met saját magamnak...

A tb-met saját magamnak fizetek, ugyanis pályakezdő vagyok, és nincs semmilyen úton -módon biztosítva a TB-m, csak ha magamnak fizetem havonta. Minden hónap 12-éig kell befizetni az összeget. Lent a kérdés---?

Figyelt kérdés
Mivel július 6-án kezdek munkahelyen, lesz biztosításom. Így be kell fizetnem a tb-met, vagy sem, a június hónapra?
2010. jún. 30. 13:21
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Jah és sok sikert neked!
2010. júl. 3. 16:19
 32/42 anonim ***** válasza:

Köszönöm. :)

Amúgy akkor a kérdésed az még nem a Tescora vonatkozott?

2010. júl. 3. 23:53
 33/42 A kérdező kommentje:
de arra vonatkozott:)
2010. júl. 5. 14:39
 34/42 anonim ***** válasza:
Ú, azért majd írj már pár szót, h milyen volt az első munkanapod. Hánykor kellett kezdened, meg ilyesmik... Érdekel. :)
2010. júl. 6. 19:02
 35/42 A kérdező kommentje:

Tegnap letelt az első munkanapom.

Hát elég unalmas volt.Reggel 8ra kellett mennem,elősször emberrel 9kor találkoztam...:)

Jöttek a papírmunkák,úgy kb 5-6oldalt alá kellett írni 2óránként:)

10kor mentem üzemorvoshoz,meg közben beiktattam egy kis lottózót:)

Aztán 14ig papírmunkáztunk,akkor bevittek a raktárba,h. nézzünk szét,ott már a munkaruhában kellett is dolgozni.

Ma meg mehetek este 10-re:S:)

2010. júl. 7. 10:24
 36/42 anonim ***** válasza:

Nem témába vág, de lottózol? És milyen eredményekkel?

Azt tudom, h most elvitték a főnyereményt, de amúgy nem nagyon követem nyomon az eredményeket...

Különben te hogy csinálod az éjszaki munkát? Hazaérkezés után alszol, és kelsz fel du., vagy fönn vagy egy ideig, és aztán alszol indulásig?

2010. júl. 8. 08:46
 37/42 anonim ***** válasza:
*eseményeket (akartam volt mondani :D)
2010. júl. 8. 09:20
 38/42 A kérdező kommentje:

Nah a második nap már sokkal jobban alakult.

Van 1-2 jó fej kolléga,de máris megutáltam a munkahelyet.

Reggel 6.30-kor benyögték,hogy 18-ra vissza kell mennem.Namármost 8.15kor tudok hazaindulni,9-re érek haza.Aztán dolgokat elvégzek(pl eszek fürdök stb stb).Ezután alszok,és 16.45kor már indulhatok is vissza.....

Egyébként nem tudom,hogy csinálom még,de szerintem hazaérek,eszek iszok fürdök stb stb és alszok,utána lényegesebb dolgokat elvégzem

Lóttózni nem lóttózok,csak tippmixezek,ugyanis a lottót nagyon szerencse játéknak tartom.

2010. júl. 8. 09:33
 39/42 anonim ***** válasza:

Olyan messzire kell menned, h 16:45-kor indulsz el, és 6-ra érsz oda? :O

Amúgy meg nem is értem, h ha éjszakás vagy, akkor miért kell aznap 6-ra visszamenned, miért nem ugyanúgy 10-re?

2010. júl. 8. 10:06
 40/42 A kérdező kommentje:

16.45-kor elindul a busz,25perc az út.beértem 17.10-re,18-kor meg kezdek.nem olyan sok ez:)

Elvileg talán elrendezni kell a polcokat a csütörtöki akciók végett,azért kell menni korábban....

2010. júl. 8. 18:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!