A tb-met saját magamnak fizetek, ugyanis pályakezdő vagyok, és nincs semmilyen úton -módon biztosítva a TB-m, csak ha magamnak fizetem havonta. Minden hónap 12-éig kell befizetni az összeget. Lent a kérdés---?
Szerintem sz.ard le, én vagy fél éve nem fizetem pedig kéne, és ezt se vették észre...
Persze benne van a pakliban, hogy ha észreveszik akkor behajtják, de egy havi összeget bármikor ki tudsz pengetni, nemde?
Én se fizettem eddigXD
Munka miatt kellett a tb kártya,aztán most kikérik az eddigi elmaradásomat isXD
Júliusra csak 5 napot kell fizetned: 5-ször 165 forintot. Azt fizesd be a csekken augusztus 12-ig.
A munkahelyed bejelent 6-tól, idén már nem is kell kijelentkezned a TB fizetés alól, a munkahelyi bejelentés alapján az APEH törli a fizetési kötelezettséged a munkaviszonyod kezdetétől. Küldenek róla határozatot is.
Igen,nappali tagozatos voltam.
Akkor ez úgy történik,hogy December 16-tól december 31-ig fizetek,illetve január 1-től január 31ig stb stb,és nem január 12-től február 12-ig?Mert akkor a Július hónapom is darab lesz,ami 6*165ft.
Bocsi az értetlenkedésekért amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!