Fundamenta lakáskasszám van 8 hónapja. Családi ok miatt sajnos nem tudom folytatni, és sürgősen szeretném visszaigényelni. Gyorsított eljárást kértem, így 1 hónap. Az lenne a kérdés, hogy van aki már csinált ilyet?
Nekem anyám szüntettem meg 2 éve, 6 év után, kb fél évig tartott mire megkaptuk a befizetett pénz 80%-át.
Papírokba nem tudok segíteni, anyu intézte, azóta meghalt.
A Fundamenta? (sok jóra ne számolj)
Ha lejár a vállalt idő is 3 hónap mire pénzt látsz, de így a megszüntetést most nem tudom. A lányom a Fundamenta 1 millát bele forgatott a deviza alapú lakás hitelbe és 2000 forint havi törlesztéssel lett kevesebb, erről ennyit!
Szia!
Amennyiben gyorsított eljárással kérted, akkor igen, 1 hónap után megkapod a pénzt. A gyorsított eljárás költsége a betétszámla 3 %-a.
A felmondást írásban kell kezdeményezned, a szerződésszám feltüntetésével és a kifizetési hely megadásával (postai kifizetés 2.000 Ft, bankszámlára történő kifizetés díjmentes) valamint bele kell írnod, hogy gyorsított eljárással kéred, melynek a fent említett 3%-os díját vállalod. Ha a gyorsított eljárást nem írtad bele a felmondásodba, akkor azt telefonos ügyfélszolgálaton keresztül is kérheted. Nah meg persze ne felejtsd el aláírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!