Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek a pénz nem egy...

Szerintetek a pénz nem egy elavult dolog?

Figyelt kérdés
Ha igen miért, ha nem miért nem? Szerintem rettentő elavult, már rég nem kéne használni, jól láthatóan nem működik már a monetáris rendszer, önmagát emészti fel, mait nyilván elég sokan tudnak, mégsem akarnak változtatni, miért?

#pénz #elavult rendszer
2014. júl. 6. 19:01
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
Szerintem éheztessük a kérdezőt, ne etesse senki a válaszaival. Felesleges ilyen söpredékre pazarolni a drága időt!
2014. júl. 7. 21:45
 62/63 A kérdező kommentje:

Megint szó szerint vettél mindent, gratulálok, pont erről írtam fentebb.

A bank önt pénzt a rendszerbe és vesz is ki belőle, csak pl. kamat néven lehet ismerősebb a dolog.

Gazdasági szempontból sem jó, ha 1 ember korlátlan mennyiséget birtokolhat.

Tudom mi a rák, hidd el sokkal jobban, mint te, de a csökött agyad szintjére kénytelen voltam lekonvertálni.

Amit meg összehordasz az úgy fˇszság, ahogy van, a leggyakoribb daganatfajták legjobb esetben nehezen gyógyíthatók, pl. tüdő- hasnyálmirigy- nyirokcsomó- stb. túlélési aránya nem túl jó, akármikor észlelik is, persze honnan is tudnád.

Minden második mondatodban benne van a "hülye vagy" "buta vagy" stb. köszönöm szépen az aggódást a szellemi képességeim miatt, de mensa tagként jól érzem magam ezen képességekkel, viszont ha téged annak idején lenyelt volna a legősibb mesterséget űző anyád, akkor mindenkinek jobb lenne, ez kiderült az elmúlt néhány hozzászólásodból.

Részemről a téma zárva, mármint az egész.

2014. júl. 7. 21:56
 63/63 anonim ***** válasza:

Megint csak ferdítesz.

Most mondjam, hogy a leggyakoribb "rák", a melanoma túlélési esélye I-es stádiumban 97%, II-es stádiumban meg 92%? Amúgy a tüdőráké még középstádiumban is 30% körül van, kezdődő stádiumban illetve megelőzve pedig 80% körül. Csak a végső stádium az, ahol nagyon alacsony (3,5%) körüli a túlélési arány. De nem hiába mondják, hogy a legjobb gyógymód a megelőzés, ez kb. mindenre igaz, egy tüdőgyulladásba is könnyedén bele lehet halni ha valaki nem megy vele kezelésre.

Nem mellesleg a tüdőrák - melanoma aránya pl.: 58-14-hoz. Akkor megint, hogy is van ez az okoskodás?

A kamat meg nem az égből pottyan. Úgy hívják a kereskedelmi bankok által játszott játékot, hogy zéró összegű játszma. Tehát amit te megnyersz kamatként azt valami szerencsétlen elvesztette a bank irányába (pl.: szintén kamatként egy hitelre vagy egy bedőlt tőzsdei tranzakción). Ennél mélyebben nincs sok értelme belemenni a dologba, mert kevés a háttértudásod hozzá, hogy megérts. Pláne, hogy hiába próbálnám meg elmagyarázni, hiszen te jobban tudod úgyis.

Azért van benne minden második mondatomban, hogy ostoba vagy, mert az vagy és nyomatékot kívánok adni neki. Ha ellenkezel az nem változtat ezen. Csak az változtat rajta, ha releváns forrásból utánajársz valaminek, mielőtt baromságot beszélsz.

2014. júl. 7. 22:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!