Szerintetek a pénz nem egy elavult dolog?
ilyen csodaautokrol hetente jonnek hirek. Majd akkor linkeld be legkozelebb, ha meg is lehet venni, odaig meg sok ido el fog telni.
Amugy a legtobb autogyar dolgozik partnerekkel a kovetkezo generacios akksikon, litium-levego is igeretes, de az is legalabb meg 5 ev mire szeriaautoban megveheto lesz.
de nem fogod fel, hogy hiába 3Ft/km ha az ára 10-20milkó?
Amúgy még az se elhanyagolható, hogy a legtöbb "olcsóbb" (azaz csak 2-4millió Ft) elektromos kocsi kicsike, törékeny, kocsikból lett átalakítva, mivel a súly számít.
Te meg nem fogod fel, hogy azért drága, mert kevés van belőle?
Ott vannak az elektromos biciklik (motorok?) amikkel ilyen nagyikák szaladgálnak általában egy ideje, azok pl. olcsók minden tekintetben, mert azokból sok van.
Akkor mi tart vissza? Uccu neki!
Aksit tudsz venni, az átalakítást meg megcsináltatod.
tök olcsó lesz.
jah nem... tudod az én melóhelyemnek is van egy elektromos kocsija (2 is de csak az egyik működik).
Egy ősrégi kocsi van átalakítva. Bír kb 60-80km -t max egy töltéssel. Csak az aksi kerül bele kb 1 millióba. Miről is beszélünk?
"Te meg nem fogod fel, hogy azért drága, mert kevés van belőle? "
MONDOM, ne szakerts olyanban, amirol lovesed sincs!!!
Ez a csávó rohadt vicces :)
Ilyen sötét valakit a cirkuszban kéne mutogatni. Szomorú viszont, hogy ugyan annyit ér a szavazata mint egy normális embernek...
Inkább az a sötét, aki nem ért meg egy egyszerű kérdést. Sajnálatos, hogy a jelenlegi rendszernél még csak elképzelni sem tudsz jobbat, olyan erős a hited a pénzben, (mondhatni dogmatikus) hogy az valami félelmetes.
Ha valaki megmeri kérdőjelezni a hited tárgyát, már egyből csapkodsz, személyeskedsz, mint valami elmebeteg.
Akinek más a nézőpontja, az a szemedben sötét, az én szememben meg te vagy sötét, nem azért, mert máshogy gondolsz valamit, hanem mert nem tudsz érvelni.
Eddig aki azt írta, hogy a pénz nem egy rossz dolog, az nem tudta megindokolni, hogy miért nem, hanem egyből jött ilyenekkel, hogy: "Miért, mit akarsz a 8 óra munkádért?" és hasonlók, EZ NEM ÉRV b^zd meg. Egy kérdésre kérdéssel válaszolni, mióta számít érvnek?!
Tudni kéne túllátni azon, hogy jó, mert azt kapom a munkámért, meg mert jó, mert jobb, mint a cserekereskedelem. Attól, hogy jobb, mint valami, attól még nem lesz jó, esetleg kevésbé rossz.
Elképesztő egyesek mennyire nem tudnak mögé gondolni a dolgoknak, olvasni a sorok között, csak a felszínre reagálás megy.
Vicces, hogy mikor egy angol nyelvű oldalon tettem fel egy hasonló kérdést, ott nem volt egyetlen olyan nyomoronc sem, aki elkezdett volna személyeskedni azért, mert szerinte már a kérdésfelvetés is baromság, hanem képesek voltak érvelni, amellett is, amit én felvetettem, meg az ellen is, és kialakult egy normális, racionális vita, ahelyett, hogy Ödönke, akinek az agyi szintje kb. arra elég, hogy kimenjen rendezvényekre, focimeccsekre stb. vulgáris hangnemben, artikulálatlanul üvölteni, odamenne mindenhova és beírná, hogy ami számára elképzelhetetlen, az mekkora baromság.
Tipikus magyar tulajdonság, nyugodtan állíthatom a több éves összehasonlítási alapom mellett, pedig nem csak "nyugatiakkal" van tapasztalatom.
Te beszélsz személyeskedésről? :D más szemében a szálkát?
Amúgy meg te tetted fel a kérdést, neked kell indokolnod, hogy mi a baj vele, és mit szeretnél helyette, de mivel nincs egy önálló gondolatod se, így nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!