Miért hívnak ingyenélőnek, lustának?
Otthoni munkákból, fejlesztésekből, saját üzletekből élek és sokat tanultam egyetemen, a melós "ismerőseimtől" meg általában (sajnos családon belül járnak ide) folyton azt hallom, hogy hát nem szoktam a munkához, ingyenélő vagyok, menjek el normális munkahelyet keresni (havi 120-ért) meg folyton lustálkodom, mert persze az én értékrendembe belefér, de számukra ez torz.
Ez mennyire jogos, jogtalan, vagy mit tegyek ellene? Mert igazából én sokkal többet kockáztattam és idegeskedtem az életben mint ők, képzettebb átgondoltabb, sikeresebb vagyok mégis azt éreztetik velem mintha valami kis pudingtestű öltönyös féreg lennék. És ez nem igaz.
Mert ok olyan buszkek ra, hogy altalanos (vagy kozepiskola) utan talaltak valami segedmunkat, aztan ok a jo eros tisztesseges emberek, akik gyakorlatilag a magamfajtaknak (munkaadoknak) koszonhetik, hogy van munkahelyuk és semmivel nem kell torodniuk, torvenyek, konkurencia, adok, stb.
De mondom, megis ugy kezelnek mintha valami kis fereg lennek hozzajuk kepest es ok a nagy kiralyok.
Hogyan lehetne veluk érzékeltetni (nem alkamazottról van szó, így kirúgni nem tudom) hogy nem ez a helyzet, és jelenleg én vezetem a szopórollerjét iszonyat sok szellemi melóval és kockázattal, olyannal amire ő nem lenne képes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!