Anyukák, hogy reagáltok ha valaki ingyenélőnek nevez titeket?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem kéne vele foglalkozni, de nagyon rosszul esik.
Esetleg valami frappáns válasz?
Anyósom és apósom mondogatják, főleg a férjemnek, de nekem is sajnos :-(
2013. márc. 29. 17:19
2/19 anonim válasza:
Jó lenne tudni a körülményeket, és az előzményeket!
3/19 anonim válasza:
Azért ez elégé függ a szituációtól. Mert ha a gyerekek bőven iskolások és a menyem nem akarna munkát keresni míg a fiam éjt nappalé dolgozik 2 munkahelyen, nekem is lehet elszakadna a cérna.
4/19 anonim válasza:
a ferjednek kene rajuk szolni .. bar mi is van ez a ti eletek nem az ovek ugy h psss
5/19 A kérdező kommentje:
Pontosan milyen körülményeket, előzményeket?
Tervezett baba, én dolgoztam a 36. hétig, most max gyed-et kapok. 1,5 éves a lányunk.
A lakást amiben lakunk én vettem még a megismerkedésünk előtt, nagymamám segítségéve és a spórolt pénzemből meg hitelből. Amióta együtt élünk közös kasszán vagyunk, azóta együtt fizetjük a hitelt is.
2013. márc. 29. 17:28
7/19 A kérdező kommentje:
Azért mondják, mert az ő gyerekeik 6-8 hónapos korukban bölcsibe mentek anyós meg vissza dolgozni.
2013. márc. 29. 17:30
8/19 anonim válasza:
szólj a férjednek beszèljen velük
9/19 anonim válasza:
Jaj anyuka képzelje holnaptól a fia megy el gyed-re én meg megyek vissza dolgozni. Valami ilyesmit tuti vissza szólnék.
10/19 anonim válasza:
No, pont ezekre az előzményekre gondoltam, hogy miért mondják rátok. Szerintem neked kellene vagy kiosztani őket, hogy törődjenek mással, vagy tényleg el kell engedni a füled mellett. Ha náluk akkoriban az volt a szokás, hogy korán visszamentek dolgozni, akkor ha rojtosra dumálod a szádat, akkor sem fogják megérteni! -es vok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!