Anyukák, hogy reagáltok ha valaki ingyenélőnek nevez titeket?
Tudom, hogy nem kéne vele foglalkozni, de nagyon rosszul esik.
Esetleg valami frappáns válasz?
Anyósom és apósom mondogatják, főleg a férjemnek, de nekem is sajnos :-(
elég rosszindulatúnak, primitívnek tűnnek az anyósodék....
frappáns válasz ?
nyugdíjasok ? mert akkor mondd meg nekik hogy ennyi erővel ők is ingyenélők....vagy azok lesznek pár éven belül...
Csak rám mondják, hogy ingyenélő vagyok, de legtöbbször nem a szemembe hanem a férjemnek. Hogy találna dolgosabb feleséget meg hogy küldjön vissza dolgozni - persze nem ilyen finoman.
Nincs bajom azzal, hogy ők mikor adták bölcsibe a gyerekeket. Rendes embereket neveltek belőlük. De nekem szerencsére van lehetőségem itthon lenni, amivel élek is. Ők ezt nem értik meg. Szerintük csak azért döntöttem így, mert lusta vagyok dolgozni.
A fenébe ma is levonták a nyugdíj járulékot a gyed-ből ez a sok ingyenélő nyugdíjas mi a fenéért nem dolgoznak. Egész nap a buszon ülnek meg pletykálnak, igazán elmehetnének dolgozni.
Persze ha nyugdíjas.
Te vagy ingyenélő!
Örüljenek anyósék, hogy a fiacskájuk csak beletette a készbe a seggét.
Mert gondolom, ha neked nem lenne lakásod, albiban vagy anyósnál, szülőknél tengetnétek a mindennapjaitokat.
Én a helyedben beolvasnék a kedves anyósnak, és soha többet be nem engedném a lakásomba!
bocs, az valahogy kimaradt nálam, hogy hiteles, de pld az én lakásomon is van hitel, amit egyedül fizetek, akkor is egyedül fizettem, amíg gyeden voltam, külön kasszán vagyunk a mai napig is, mert pontosan az ilyen helyzeteket akartam ezzel elkerülni.
.
Ezzel a férjem is megbántanám, azt pedig nem akarom.
Amúgy a hitel dolgozói kamatmentes kölcsön, egyenesen a fizetésemből/gyed-emből vonja a cég, rá se kerül az az összeg a számlára.
De a férjemmel nincs ilyen vitánk, igyekszik a szüleit is leállítani, csak már belefáradt :-(
A nyugdíjas ötlet jó, tényleg azok, ezt kipróbálom :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!