Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, hogy reagáltok ha...

Anyukák, hogy reagáltok ha valaki ingyenélőnek nevez titeket?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem kéne vele foglalkozni, de nagyon rosszul esik.

Esetleg valami frappáns válasz?

Anyósom és apósom mondogatják, főleg a férjemnek, de nekem is sajnos :-(

2013. márc. 29. 17:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
37%
És a férjedre miért mondják, hogy ingyenélő?!
2013. márc. 29. 17:35
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
eZT nem értem, kin éltek ingyen épp?? Mert ha ők támogatnának vagy nálatok laknátok még megérteném a logikát ( a beszólást bunkó jellegét akkor SEM) dehát megdolgoztál érte hogy gyedet kapj és az se tart örökké, a férjed meg dolgozik...nem értem.
2013. márc. 29. 17:36
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

elég rosszindulatúnak, primitívnek tűnnek az anyósodék....

frappáns válasz ?

nyugdíjasok ? mert akkor mondd meg nekik hogy ennyi erővel ők is ingyenélők....vagy azok lesznek pár éven belül...

2013. márc. 29. 17:42
 14/19 A kérdező kommentje:

Csak rám mondják, hogy ingyenélő vagyok, de legtöbbször nem a szemembe hanem a férjemnek. Hogy találna dolgosabb feleséget meg hogy küldjön vissza dolgozni - persze nem ilyen finoman.

Nincs bajom azzal, hogy ők mikor adták bölcsibe a gyerekeket. Rendes embereket neveltek belőlük. De nekem szerencsére van lehetőségem itthon lenni, amivel élek is. Ők ezt nem értik meg. Szerintük csak azért döntöttem így, mert lusta vagyok dolgozni.

2013. márc. 29. 18:00
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A fenébe ma is levonták a nyugdíj járulékot a gyed-ből ez a sok ingyenélő nyugdíjas mi a fenéért nem dolgoznak. Egész nap a buszon ülnek meg pletykálnak, igazán elmehetnének dolgozni.

Persze ha nyugdíjas.

2013. márc. 29. 18:03
 16/19 anonim ***** válasza:

Te vagy ingyenélő!

Örüljenek anyósék, hogy a fiacskájuk csak beletette a készbe a seggét.

Mert gondolom, ha neked nem lenne lakásod, albiban vagy anyósnál, szülőknél tengetnétek a mindennapjaitokat.

Én a helyedben beolvasnék a kedves anyósnak, és soha többet be nem engedném a lakásomba!

2013. márc. 29. 22:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Utolsó azért nem teljesen van igazad. Igaz már volt lakása a kérdezőnek, de hiteles amit most közösen fizetnek. Azért túlzásokba sem kell esni.
2013. márc. 29. 22:29
 18/19 anonim ***** válasza:

bocs, az valahogy kimaradt nálam, hogy hiteles, de pld az én lakásomon is van hitel, amit egyedül fizetek, akkor is egyedül fizettem, amíg gyeden voltam, külön kasszán vagyunk a mai napig is, mert pontosan az ilyen helyzeteket akartam ezzel elkerülni.

.

2013. márc. 29. 22:45
 19/19 A kérdező kommentje:

Ezzel a férjem is megbántanám, azt pedig nem akarom.

Amúgy a hitel dolgozói kamatmentes kölcsön, egyenesen a fizetésemből/gyed-emből vonja a cég, rá se kerül az az összeg a számlára.

De a férjemmel nincs ilyen vitánk, igyekszik a szüleit is leállítani, csak már belefáradt :-(

A nyugdíjas ötlet jó, tényleg azok, ezt kipróbálom :-)

2013. márc. 30. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!