Ti hogy reagáltok, reagáltatok volna? Mi lett volna a büntetés?
2,5 éves fiaim még néha isznak éjjel, ezért cumisüvegbe (ami már ki van rágva, mármint a cumi) oda van készítve az ágyukhoz. Ebből könnyebb inni éjjel, nem kell felülni sem, de mindegy is, szóval ott maradt véletlenül reggel a két üveg az ágyaknál.
Az egyik fiam és a 4 éves nővérük nagy csendben odabent voltak, másik fiam velem kint. Mivel a csend ugye nem jelent általában jót, benéztem mit csinálnak. Hát a két gyerek, mint a pap a szenteltvizet, szépen locsoltak a szobában (mivel ki van rágva, jött is rendesen ugye). Ebben igazából az a legbosszantóbb, hogy nem először fordult elő, legtöbbször ki is hozzák az üvegeket mikor ott marad, és a lányom minimum, de a fiúcskám is tudta, hogy ezt nem szabad, mégis csinálta.
Jó, így vicces, meg utólag, de akkor úgy kattogott az agyam, hogy most erre mit mondjak.
Mikor a lányom meglátott az ajtóban, azt mondta UPPSZ! --tudta hogy nem szabadott volna ugye.
Két kis pimasz, rosszcsont.
(amit tettem: egy szó nélkül leültettem őket a sarokba egy percre, aztán mondtam szépen csendben hogy ez nagyon csúnya dolog volt, mert mindketten tudtátok hogy nem szabad. Mondták hogy igen, és bocsánat. Ezután kapott mindkettő konyhai papírtörlőt a kezébe, és szépen feltakarították, amit ellocsoltak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!