Nem szeretek korán kelni, akkor már jogosan nevezhetnek lustának?
Figyelt kérdés
Hiába fekszek le korán már este fél tízkor ha másnap reggel fel kell keljek hét óránál előbb akkor nyűgös vagyok, ingerültebb ,stresszesebb,meg a kedélyállapotom is hullámzik mintha bipoláris lennék, de ha csak hét körül kell felkeljek akkor totál nyugodt, higgadt vagyok és jó kedvem van egész nap és jobban pörög az agyam is,nem tudom ezt másképp megmagyarázni mintha más tudatállapotban lennék ha korán kell kelnem ,mintha nem is én lennék olyankor annyira impulzív meg feszült vagyok.Sajnos most minden reggel még szombaton is öt órakor már talpon kell legyek. Mit tegyek hogy megszokjam a kakasokkal való kelést?2013. márc. 7. 14:04
1/2 anonim válasza:
A te biologiai ritmusod késönkelö tipusu. Ha következetesen kelsz pl. 5-kor, egy idö után átállsz. Nem lustaság (feltétlenül?), ilyen vagy.
2/2 anonim válasza:
Igen, a szervezeted hozzá fog szokni egy idő után! Lustaság az nem ez :D Hiszen nagyon kevés emberről mondható el, hogy szeret korán kelni, ettől még nem lusta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!