Enyhe fogkban értelmileg korlátozót 18 év feletti személyek is nevezhetnek a, , Maradj talpon" cimű kviz játékban?
Azért tettem fel ezt a kérdést mert megelégeltem nem alakul jól az életem ahogy szeretném, és alapfokú anyagi helyzetem fejlődése akadozik. Én meg nagyon szeretném már ha legkésőbb 2016. őszén 33 éves koromban lezárhatnám, túl lennék az alapfokú anyagi hétterem kialakitásában.
Életársi kapcsolatban nagyon szeretnék élni amiből házastársi kapcsolat lenne majd szülővé válhatnék. Sajnos nem rég elvesztettem a munkahelyemet, a családjaim külön útjukat járjék elköltöztek tőlem.
Normális anyagi hátteret azért szeretnék magamnak a leendő nagy Ő-nek meg tudjam adni amit minden nőnek kötelessége: rendszeresen meleg ételt adni neki ahhoz az alapanyagokat meg kell vásárolnom nekem is.
Talán nem egy buta műsortól kellene várni az anyagi biztonságot. Ilyen alapon a Luxor főnyereménytől is várhatod a meggazdagodást. Keress munkát, fejleszd magad és így gazdagodj meg.
Sok sikert.
Hiába kerestem munkát és hivtam fel 3 munkahelyet 1 hónapon belül az elbocsájtásom alatt nem volt betöltetlen állás a megváltozót munkaképességűek munkahelyén.
Nekem már elegem lett abból semmit nem fejlödöm anyagilag mikor 10 ével ezelött kerültem mélypontra az anyagi hátteremnél, és nem akarom 2012. évben ami várhatóan nyáron megismétli magát a történetem abból nem tudjak belőle kilábalni 2016. őszéig.
Végre jobb kezdet lenni az anyagi hátterem idén Májustól amikor Február végén a volt 1. munkahelymnél a 2,5 éves munkaviszonyom évfordulója elött, 8 nappal közölte a volt munkáltatóm nem áll módjába a munkaszerződésemet meghosszabbitani. És ennek indokát nem válaszolta meg nekem hiába kérdeztem 2-szorra.
Nekem arra nincs szükségem arra ha végre sikeresen elhelyezkednék 3 hónap leheltével elküldenének engem, és évekig igy dolgozni mindegyik munkahelyen 3 hónapot úgy mint a tesvérem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!