Anyukák, ti mit szoktatok reagálni amikor valaki
ingyenélőnek titulálja a gyes-en lévő anyukákat?
Figyelt kérdés
Nem titeket személy szerint, hanem úgy általánosságban.
Nekünk 2,5 éves lesz a lányunk, amikor márciusban visszamegyek dolgozni. Engem nagyon bántanak ezek a megjegyzések, de nem nagyon merek/tudok mit válaszolni.
Ti mit szoktatok mondani?
2013. dec. 16. 15:13
1/6 anonim válasza:
Azt, hogy "b...meg szuljel gyereket, neveld fel babysitter nelkul, legyel vele napi 24 orat, kelj fel hozza minden ejjel ha sir, es utana szolj be, hogy 'ingyenelo'"
2013. dec. 16. 15:23
2/6 anonim válasza:
Az esetek nagy részében az irigy és buta emberek mondják csak ezt. Nem szoktam vele foglalkozni. Én tudom, mi a helyzet, mi az igazság, más véleménye nem érdekel.
2013. dec. 16. 15:30
3/6 anonim válasza:
Én is gyesen vagyok, pont egy hónappal a teherbeesésem előtt rúgtak ki. Sajnos ilyen a munkaügyi helyzet, de azt, aki engem, ingyenélőnek nevene, annak azt mondanám, hogy akkor gyere, és csináld meg azt, amit én! Ikreim vannak, 10 hónaposak, mellettük hatalmas ház, kert állatok...nem érzem magam ingyenélőnek.
2013. dec. 16. 15:40
4/6 anonim válasza:
Utolsó ha megvolt elég biztosítási időd mehettél volna munkanélkülire és járna gyed.
Szerintem ez az a tipikus akinek nem ige ne vegye magára, dolog csak ma mindenen divat lett megsértődni. Aki soha nem dolgozót vagy csak feketén nulla adót fizetve az meg nyugodtan megsértődhet szerintem. Én nem mondom senkinek de valahogy azt sem bírom,hogy valaki a gyes-re meg az anyaságra veri magát. Ő vállalta ehhez kap segélyt aztán maradjon csöndbe,ne károgjon azért milyen kevés, ha ő még életébe nem fizetett ebbe bele csak kivett.
2013. dec. 16. 16:11
5/6 anonim válasza:
sajnos nem volt folyamatos előtte a munkaviszonyom, nem volt meg a kellő biztosítottsági idő abban az időszakban, egyébként egyet értek veled, nem is keveslem a gyest, mert ennyi jár, elvagyunk akár nélküle is, de nem is szégyellem, hiszen nem az én hibám volt, hogy így alakult.
2013. dec. 16. 16:15
6/6 anonim válasza:
Nekem soha nem mondott senki ehhez hasonlót, és mástól sem hallottam. Én inkább arra gondolok, hogy aki ilyet mond, az "be akar szólni egyéb okból", és ez tűnik kézen fekvőnek, mert semmi logika nincs benne...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!