Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » FLP (Forever Living Products)...

FLP (Forever Living Products) jelenlegi, volt és leendő forgalmazói! Mik a tapasztalataitok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

1)Ismerős pár szeretné, ha belépnék az FLP-hez. Mivel nem akartam egyből fejest ugrani, rendeltem az étrendkiegészítőkből (amik szerintem tényleg jók). Elgondolkodtam, hogy belépek, de nagyon sok mindent nem értek. Látom, hogy sokat kell vele dolgozni, ami rendben is van, de tényleg ennyi csak a hátulütője? Illetve, bár én pörgős, aktív és barátkozós vagyok, nem tudnám a barátaimat, szomszédaimat agitálni, hogy lépjenek be...

2)Mivel, sajnos nem vagyok orvos, vegyész, stb. nem tudom, hogy TÉNYLEG annyira jók-e, hogy másnak is tudjam ajánlani... Néhány helyen láttam, hogy írják, kozmetikumokban, tusfürdőkben pl. milyen káros anyagaik vannak, de hiába látom, hogy le van írva, pl. xy anyag mennyire káros, laikusként nekem ez pont annyi, mint az FLP részéről a "kiváló termék" szöveg... Kinek hihetek? Nem akarok úgy FLP termékeket árulni, hogy közben "mérgezem" az embereket.

3)Őszintén, FLP-sek! Reális az ár-érték arány? Az étrend-kiegészítőkre még azt mondom, egye fene, de pl. kozmetikumok esetén tényleg jóval magasabb az ár a drogáriás kínálathoz képest. Tényleg annyival jobb az FLP terméke?

Örülnék, ha nem "ismerős ismerősével mi történt" válaszokat írnátok le, hanem saját tapasztalatokat. Tudom, hogy a leendő szponzoraimat is megkérdezhetném erről, de érdekelne más (volt, jelenlegi,leendő) forgalmazó véleménye is. Köszönöm szépen előre is!

2014. ápr. 28. 09:23
 81/100 anonim ***** válasza:
20%
ne etesd a trollt! :)
2015. jan. 12. 11:33
 82/100 anonim ***** válasza:
72%
csak akkor viheti be és regisztrálhatja be azokat az embereket az ügyvéd,ha valamelyi szponzorom vagy valamelyik milliomos-milliárdos flp-s legalább ennyit megtesz... nem azt mondtam,hogy nem találok,csak számomra ez a feltétel,hogy jöjjenek és segítsenek!!! te nem érted azt amit én mondok...
2015. jan. 14. 23:29
 83/100 anonim ***** válasza:
20%
kibírom és nem reagálok... kibírom és nem reagálok... kibírom és nem reagálok... kibírom és nem reagálok... kibírom és nem reagálok... kibírom és nem reagálok... kibírom és nem reagálok... kibírom és nem reagálok...
2015. jan. 15. 02:47
 84/100 anonim ***** válasza:
0%

Először azt írtad, hogy kell találnod 5 olyan embert aki legalább 50e-ért regisztrál és akkor az ügyvéd beviszi a 200x1.5M Ft-ot 300 Millió Ft. Ami egyébként a magyar (a külföldi déli régiók értékesítése nélkül) éves forgalom 8-10%-a.

"ha ez nekem sikerülhetne akkor legalább 200-300 ember beregisztrálna,csak ehhez nekem azt el kell érnem,hogy 5 embert 50e ft-al beregisztráljanak"

Most meg már teljesen mást kamuzol. Mondom én, hogy mellé beszélsz.

Már eleve ez a 200 ember is egy büdös nagy kamu. A 1.5M Ft-nyi termék pontértéke az kb 20(carton credit) pont. Ezt felszorzom kétszázzal az már 4000 pont. A 300-zal már nem is számolok, mert az már 6000 lenne. Ennyi pontot kb olyanok tudnak elérni akik már vagy 10 éve ezt csinálják. Tudod Őket szokták vinni az éves vezetői utazásokra. Berkics Miki szokta elérni a 7500cc-t. De te ide jössz nagy pofával és azt kamuzod, hogy te mint kis nulla kezdő képes vagy ezt semmi tapasztalattal elérni a nulláról. Ráadásul te fogod hozni MINIMUM az éves forgalom 10%-át egymagad :D :D :D Szánalom. :)

Röhög rajtad a vakbelem.

2015. jan. 15. 16:43
 85/100 anonim ***** válasza:
34%

Szóval, akkor jövőre a te neved ott virít majd az 5000-eseknél??? LOL

Ja a Mikinek sem sikerült 2013-ban a 7500 "csak" az 5000. De te meg még őt is lepipálod idén. :D LOL

[link]

2015. jan. 15. 16:51
 86/100 anonim ***** válasza:
67%

tudod mit? akkor fizess be 5 embert 50.000ft-al alám és akkor majd meglátod... nem kamuzok,nem szokásom se hazudni,se félre vezteni senkit...

azért mert egyszer az éltemben adódott egy ilyen lehetőség nem akarom elhalasztani...

azt hiszel amit akarsz tegyél próbára fizesd ki és meglátod, ha összejön, ha nem akkor is majd visszafizetem neked azt a 250.000ft-ot...

2015. jan. 16. 08:36
 87/100 anonim ***** válasza:
0%

ma 08:36

Te miért nem veszel fel hitelt vagy kérsz kölcsön és fizeted be??? Ha nem kamu lenne, akkor fognád vagy kölcsön kérnéd a pénzt vagy hitelt vennél fel és beregisztrálnál 5 embert. Ígyis-úgyis hatalmas nyereséged lenne.

Ráadásul ha komolyan dolgoznál, akkor még kölcsön kérni sem kéne. Meg lenne az 5x50e-es regisztráció egy hónap alatt. Ezt támasztja alá minden. Elég elmenni a siker meg startnapokra és ott látni lehet élőben, hogy aki dolgozik az hozza az eredményeket. Akinek meg csak a szája jár ugye …

2015. jan. 16. 13:57
 88/100 anonim ***** válasza:
67%
azért,nem veszek fel hitelt,mert több mint 60milliós tartozásom van és csak akkor segítenek nekem,ha legalább ezt elérem... de tudod mit? hagyjuk az egészet,majd megoldom úgy ahogy tudom...
2015. jan. 21. 20:23
 89/100 anonim ***** válasza:
72%
a 60 milliónak a az egyik része banki amit nem tudok fizetni,már évekóta, a másik fele ami a több az meg uzsora hitel és azok állandóan a nyakamon vannak és fenyegetnek,de semmit se tudok tenni ellenük... hiába voltam a rendőrségen azt is tudták és amint kijöttem a rendsőrségről hívtak,hogy vonjam vissza a feljelentést,különben megölik a Páromat és a Családomat... szerinted ki az aki segítene nekem? senkire se tudok számítani,mindenki elárult aki közel volt hozzám... ezek az emberek azért jöttek segíteni,mert van 1 ismerősöm akinek nagyon nagy ismerettségi köre van és ezért segítenek, ezért rakták le a pénzt az ügyvédnél és amint sikerült volna megkérni a felsővonalamat,hogy segítsenek ők elfordultak,pedig az ügyvéddel is beszéltek és meg is mutatta a szerződéseket illetve a megbízási papírt,hogy amint van 5 olyan ember kit min. 50.000-ft-al beregisztrálnak akkor lehet erről szó,hogy az ügyvéd bemegy és elindítja őket... de mindegy majd lesz valami...
2015. jan. 22. 14:34
 90/100 anonim ***** válasza:
15%

Nyilván azért történt ez, mert a felsővonalad ÉRTI, hogy miről szól az MLM, te meg nem. Meg a haverod sem. Meg az állítólagos pénzes embertömeg sem.

Ha hozzám jöttél volna ilyen idiótasággal, én is elhajtalak! Ennek semmi köze ahhoz, hogy emberileg milyen a felsővonalad. Arról van szó, hogy se te, se az általad hozni tervezett egyetlen ember SEM akar dolgozni. A felsővonalad viszont tudja, hogy itt pedig azt kell csinálni. Nem a pénz kell ide, hanem a munka.

Ennyi. Remélem ezt mielőbb felfogod.

2015. jan. 22. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!