Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » FLP (Forever Living Products)...

FLP (Forever Living Products) jelenlegi, volt és leendő forgalmazói! Mik a tapasztalataitok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

1)Ismerős pár szeretné, ha belépnék az FLP-hez. Mivel nem akartam egyből fejest ugrani, rendeltem az étrendkiegészítőkből (amik szerintem tényleg jók). Elgondolkodtam, hogy belépek, de nagyon sok mindent nem értek. Látom, hogy sokat kell vele dolgozni, ami rendben is van, de tényleg ennyi csak a hátulütője? Illetve, bár én pörgős, aktív és barátkozós vagyok, nem tudnám a barátaimat, szomszédaimat agitálni, hogy lépjenek be...

2)Mivel, sajnos nem vagyok orvos, vegyész, stb. nem tudom, hogy TÉNYLEG annyira jók-e, hogy másnak is tudjam ajánlani... Néhány helyen láttam, hogy írják, kozmetikumokban, tusfürdőkben pl. milyen káros anyagaik vannak, de hiába látom, hogy le van írva, pl. xy anyag mennyire káros, laikusként nekem ez pont annyi, mint az FLP részéről a "kiváló termék" szöveg... Kinek hihetek? Nem akarok úgy FLP termékeket árulni, hogy közben "mérgezem" az embereket.

3)Őszintén, FLP-sek! Reális az ár-érték arány? Az étrend-kiegészítőkre még azt mondom, egye fene, de pl. kozmetikumok esetén tényleg jóval magasabb az ár a drogáriás kínálathoz képest. Tényleg annyival jobb az FLP terméke?

Örülnék, ha nem "ismerős ismerősével mi történt" válaszokat írnátok le, hanem saját tapasztalatokat. Tudom, hogy a leendő szponzoraimat is megkérdezhetném erről, de érdekelne más (volt, jelenlegi,leendő) forgalmazó véleménye is. Köszönöm szépen előre is!

2014. ápr. 28. 09:23
 61/100 anonim ***** válasza:
9%

ma 13:49

Milyen tízezrekből?? Mondom, hogy súlyos tévedésben élsz. Aki elkezd dolgozni, mert meg van a célja azok el is érik. Ahogy bárhol máshol is az életben.

Mondom, hogy fingod nincs az MLM-ről csak okoskodsz már évek óta.

Pláne, hogy neked az a téveszméd, hogy az MLM csakis a pénzről szól. Ebben is eléggé tévedsz, de hagyjuk. Olyan hibbant vagy, hogy abból, hogy nem jól aludtam egyetlen éjszaka, abból azt a következtetést vonod le, hogy én így élek. LOL Az MLM-nél szintén ilyen téveszméid vannak.

És ezzel az értelmi szinttel valaki le tud diplomázni.

2014. nov. 11. 16:18
 62/100 anonim ***** válasza:
60%

És akkor ezzel le is leplezted a hazugságomat :-)))

Na, azt hiszem jobb, ha belátjuk kb k.géza szintjén mozogsz a bizonyítékok nélküli puffogtatásaitokkal... és Ti lennétek a sikeres FLP szponzorok?:-))

Talán most már jól láthatóvá válik a kérdezőnek, milyen is a Ti társaságotok :-))

2014. nov. 11. 17:01
 63/100 anonim ***** válasza:
11%

Leírtam, hogy a honlapot megszüntették, mert nem fizette a tulaj a domaint.

Igen, nyilvánvalóvá vált, hogy az értelmi képességeiddel komoly problémák vannak, mert nem csak ezt nem voltál képes felfogni, hanem már sokminden mást sem.

A kérdező meg már rég nem olvassa az agymenésedet. Ha nem tűnt volna fel már fél éve írta ki a kérdést.

Azóta már nyilván eldöntötte, hogy mit csináljon.

Ebből is látszik, hogy mennyire "figyelsz" a részletekre.

2014. nov. 11. 17:08
 64/100 anonim ***** válasza:
71%

Ja, a Ganodermás mlmből fenntartott oldalra gondolsz, Sanyinál? :-))

Nem volt az rossz, sok érdekes gondolat született ott, Ausante kapcsán, meg Botanooban is a karbongazdasági vonalon. Ó, ha az működne még. Ott is én voltam hiteltelennek beállítva, kár hogy a mellékelt tanulmányi véleményezést, meg egy elismert éghajlatkutató prof írta, ugye... De valószínű, hogy én voltam ott is az inkompetens.

Igen, hát komoly összeg azért az az éves 3-4 ezer forint (igaz tavaly én a már említett jövő évtől élő, két éves projektbeszámolós oldalamhoz 1600 Ft-ért regisztráltam az eu-s domaint).

De ott mi is volt a hazugság? Az amikor adócsalással vádoltak meg a Keresd Magad Degeszre kapcsán, aztán be lett linkelve a nettó fizetést igazoló számlakivonat? Vagy amikor sasmadár (szintén flp-s) nem tudta belinkelni azt, hogy ő hamarabb írt ki valamit, mint amire hivatkoztam (ha jól emlékszem ez a kérdés volt, amit oda is betettem, miután egy évig senki nem reagált senki az flp-s fórumon)és állítólag az ő linkjéről tudtam meg, amin ő látta, hogy én mikor kattintottam rá... Aztán azt hajtotta, de nem tudta belinkelni?

Hát igen a hiteles alátámasztás nem erőssége az mlmeseknek, ahogy ez ugye a GVH-nál is bebizonyosodott, a kyani kapcsán is.

2014. nov. 11. 17:22
 65/100 anonim ***** válasza:
11%

Attól, hogy írtál egy szakdolgozatot, attól még az MLMhez hülye maradsz. A kettő a te esetedben nem függ össze. Van több az MLM témakörében írt szakdolgozat is amikből ugyanúgy az derül ki, hogy aki dolgozik az eredményeket ér el, aki meg nem az nem.

Ettől függetlenül az író sem biztos, hogy ért hozzá, de legalább tényeket tár fel. Persze te képes vagy azokkal is vitába szállni.

2014. nov. 11. 17:54
 66/100 anonim ***** válasza:
62%

"Aki elkezd dolgozni, mert meg van a célja azok el is érik. Ahogy bárhol máshol is az életben."

Igen, csak azt hazudjátok el hogy az MLM-ezők túlnyomó többsége pár héten,hónapon belül abbahagyja az egészet, mert rájön hogy nincs gyomra ehhez az aljas rátukmáláshoz.

2014. nov. 17. 15:25
 67/100 anonim ***** válasza:
34%

Hát, igen, mi a párválasztásnak sem úgy estünk neki, hogy találunk egy szimpatikus jelöltet, és ezzel kezdjük: "figyelj, a statisztika alapján 99%, hogy csalódni fogsz bennem, és mégsem te leszel az életem párja". Ott is elhallgatjuk, "elhazudjuk" a statisztikát... Te talán nem? ;)

Ugyanis NYILVÁNVALÓ, hogy nem lesz MINDENKI a párunk, de BÁRKI lehet az, ha összeillünk, és elég jól megismerjük.. Tudod ezt hívják kereső fázisnak. A hálózatépítésben pedig a jelöltekkel való beszélgetés a kereső fázis... Meg akarjuk ismerni az embert, az ember meg akarja ismerni a lehetőséget. Aztán vagy van egyezés, vagy nincs. Legtöbbször nincs. Pont, mint a párválasztásnál. De néhány esetben van. Na, ezt hívják sikeres életnek, tudod... Mindkét esetben. ;)

2014. nov. 17. 16:06
 68/100 anonim ***** válasza:
79%

az érdekelne engem a legjobban,hogy ha valaki már elérte azt az flp-ben,hogy mindent megengedhet magának(luxus kéglikben élnek+rolls-roycal,bentlivel,maseratival járkálnak) és valaki megkeresi őket,hogy segítséget kérjen mert a gyereke nagyongeteg(agydaganatos, csöntvelőrákos, stb.; vagy ha valakinek a felesége a kemoterápiától nincs magánál, tele vannak hitellel)akkor egyszerűen azt mondják ,hogy kezdjen el dolgozni.

jó aláírom,hogy kell dolgozni,de azért annyi kis megértést vagy támaszt el várnék azoktól akik már full milliomosok,hogy legalább a 8%-ra vagy a 13%-ra felsegíteni,hogy valamivel könnyebben lehessen boldogulniuk.

ha már nem segítenek senkinek akkor miért mondják el az összes előadáson, találkozón,stb-n azt, hogy: hozzájuk bárki,bármikor mehet kérhet segítséget és ők segítőkészek. voltam már pár előadáson,de akárhányszor kértem segíséget, sosem kaptam, el is zavartak, idézem: "mi a f...t vársz tőlem? kezdj el dolgozni és majd lesz pénzed!"

az ilyen emberek neveiz magukat segítőkészeknek, meg keresd meg és ha bármikor bármi segítség kell akkor szóljál? de hogyan vagy minek ha úgyis elzavarnak a f...ba?

annyi megértés miért nincs azokban akiknek már az égegyadta világon mindenük megvan és már nem férnek a pénzüktől?

Sajnos ismerek olyan embereket akik sírva kerestek meg,hogy próbáljak meg segíteni,mert x y (nevet nem mondok) beszervezte őt és a feleségét,mert agydaganata van és számukra a termékek is kellettek volna,mert 1-2 használt,de a pénz se ártott volna nekik,mert amikor elkezdték hitelt kellett felvenni és kölcsön kérni és ők sajnos most tartanak ott,hogy az ismerősöm felesége sajnos elment és a férfi itt maradt több mint 35 millió ft hitellel és az utára került télen(2012.11.hóban),mert a bank elvitte a lakását. azután az egyik szomszédja befogadta,hogy legyen a hidegben az utcán.

most nem azért,de szerintetek ez így normális? nem az lenne a legjobb ha az az emberke aki már megtehet mindnet az elkezd segíteni neki,hogy a kérő félnek legalább 5-6 ismerősét beregisztrálja (ha nem is dobozzal indítják el,de legalább 40-50e ft-al szerintem simán lehetne segíteni)és akkor legalább lenne pénze is és akkor beindulhatna minden és elindulhatna egy jobb,szebb jövőbe.

2015. jan. 11. 15:24
 69/100 anonim ***** válasza:
20%
Nem értem... Pontosan milyen segítségre gondolsz? Mi az, amit a szponzornak kellene megtennie, mi az, amire a segítséget kérő ember nem képes (, vagy nem hajlandó)?
2015. jan. 11. 18:55
 70/100 anonim ***** válasza:
0%

Az ilyen ember tipikusan azt várja, hogy pénzt kapjon. Tudod ő nem halászni akar, hanem halat.

Én amikor oda mentem Lenkey Péterhez, Halmi Pistihez, vagy Varga Robihoz mind készségesen meghallgatott és felajánlotta a segítségét. Jaaa én nem pénzt kértem.

2015. jan. 11. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!