FLP (Forever Living Products) jelenlegi, volt és leendő forgalmazói! Mik a tapasztalataitok? Bővebben lent.
1)Ismerős pár szeretné, ha belépnék az FLP-hez. Mivel nem akartam egyből fejest ugrani, rendeltem az étrendkiegészítőkből (amik szerintem tényleg jók). Elgondolkodtam, hogy belépek, de nagyon sok mindent nem értek. Látom, hogy sokat kell vele dolgozni, ami rendben is van, de tényleg ennyi csak a hátulütője? Illetve, bár én pörgős, aktív és barátkozós vagyok, nem tudnám a barátaimat, szomszédaimat agitálni, hogy lépjenek be...
2)Mivel, sajnos nem vagyok orvos, vegyész, stb. nem tudom, hogy TÉNYLEG annyira jók-e, hogy másnak is tudjam ajánlani... Néhány helyen láttam, hogy írják, kozmetikumokban, tusfürdőkben pl. milyen káros anyagaik vannak, de hiába látom, hogy le van írva, pl. xy anyag mennyire káros, laikusként nekem ez pont annyi, mint az FLP részéről a "kiváló termék" szöveg... Kinek hihetek? Nem akarok úgy FLP termékeket árulni, hogy közben "mérgezem" az embereket.
3)Őszintén, FLP-sek! Reális az ár-érték arány? Az étrend-kiegészítőkre még azt mondom, egye fene, de pl. kozmetikumok esetén tényleg jóval magasabb az ár a drogáriás kínálathoz képest. Tényleg annyival jobb az FLP terméke?
Örülnék, ha nem "ismerős ismerősével mi történt" válaszokat írnátok le, hanem saját tapasztalatokat. Tudom, hogy a leendő szponzoraimat is megkérdezhetném erről, de érdekelne más (volt, jelenlegi,leendő) forgalmazó véleménye is. Köszönöm szépen előre is!
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Regisztrált tag vagyok az flp-ben.
Aminap megkért egy fiatalember,hogy van egy család akiknek van egy kis gyerekük aki sajnos nyíltgerinccel (ágyéki - nyíltgerinc és sajnos rendellenességek, bénulások illetve fogyatékossággal) született és rengeteg kezelésre és gyógyszerekre van szüksége+gyógytornára.
Tudnátok-e segíteni abban,hogy kit - kiket lehet megkeresni,hogy vagy egy egyszeri alkalommal vagy rendszeresen vásároljon és támogasson,hogy a jutalékból tudjuk fedezni a költségeket illetve egy olyan járművet is szeretnénk intézni amivel gyorsan eljuthat az orvosokhoz.
Egy alapítványban gondolkodnánk,hogy szeretnénk létrehozni,de ahhoz is tőke kellene. Mi csak így tudnánk tőkéhez jutni és segíteni.
Van egy rendőr ezredes aki elvállalná azt, hogy felügyelné az alapítványt (természetesen,hogy mindenki aki segítene megnyugodhasson azoknak majd be is mutatnám személyesen+minden egyes segítő ember bármikor belenézhet a könyvelésbe, bevétel-kiadás,stb.). Kérlek szépen benneteket,hogy segítsetek.
Köszönettel!!!
"Egy alapítványban gondolkodnánk,hogy szeretnénk létrehozni,de ahhoz is tőke kellene."
Alapítványban tudok segíteni és a fejlesztésében is.
De...
Azért egy "mlm üzlet" elindításához több tőkére van szükség, mint egy alapítványhoz.
(100-150 ezer forintból 3 taggal működőképes egy alapítvány)
Ez nem hinném,hogy gondot kellene okozzon annak aki ilyen területen annyit értékesít, hogy még a saját költségein és megélhetésén felül adakozni is tud.
Hasonlóan gondolkodom én magam is, már évek óta.
"amire te nem [...] is leszel képes."
Honnan látsz te a jövőbe? Megnézted a kristálygömbödben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!