FLP (Forever Living Products) jelenlegi, volt és leendő forgalmazói! Mik a tapasztalataitok? Bővebben lent.
1)Ismerős pár szeretné, ha belépnék az FLP-hez. Mivel nem akartam egyből fejest ugrani, rendeltem az étrendkiegészítőkből (amik szerintem tényleg jók). Elgondolkodtam, hogy belépek, de nagyon sok mindent nem értek. Látom, hogy sokat kell vele dolgozni, ami rendben is van, de tényleg ennyi csak a hátulütője? Illetve, bár én pörgős, aktív és barátkozós vagyok, nem tudnám a barátaimat, szomszédaimat agitálni, hogy lépjenek be...
2)Mivel, sajnos nem vagyok orvos, vegyész, stb. nem tudom, hogy TÉNYLEG annyira jók-e, hogy másnak is tudjam ajánlani... Néhány helyen láttam, hogy írják, kozmetikumokban, tusfürdőkben pl. milyen káros anyagaik vannak, de hiába látom, hogy le van írva, pl. xy anyag mennyire káros, laikusként nekem ez pont annyi, mint az FLP részéről a "kiváló termék" szöveg... Kinek hihetek? Nem akarok úgy FLP termékeket árulni, hogy közben "mérgezem" az embereket.
3)Őszintén, FLP-sek! Reális az ár-érték arány? Az étrend-kiegészítőkre még azt mondom, egye fene, de pl. kozmetikumok esetén tényleg jóval magasabb az ár a drogáriás kínálathoz képest. Tényleg annyival jobb az FLP terméke?
Örülnék, ha nem "ismerős ismerősével mi történt" válaszokat írnátok le, hanem saját tapasztalatokat. Tudom, hogy a leendő szponzoraimat is megkérdezhetném erről, de érdekelne más (volt, jelenlegi,leendő) forgalmazó véleménye is. Köszönöm szépen előre is!
"Azért a frusztráció nagyobbnak látszik nálad, ha már este fél tízkor és hajnali 3-kor is ezzel foglalkozol.. :-))) "
Nézzél már százalékokat! Kialvatlanul ébredtél?
(És hogy röhög magán, hogy milyen jót szólt! :)
Milyen százalékokat?
A 4-5 órás alvás nem rám vall.. De nem is a passzív jövedelemre :-))
"FLP-S termékekkel kapcsolatos "képzések", sikeremberek mutogatásával, mint motiváció, tapsikolós rendezvények, eladástechnika, stb. "
Ebből is látszik, hogy fingod sincs, hogy miről szól egy rendezvény. De pláne arról nincs, hogy miről is szól a személyiségfejlesztés. Mert közöd nincs hozzá ez biztos. Legalábbis, hogyha ismernéd a felsorolt neveket, akkor tudnád, hogy közük nincs a termékekhez az előadásaiknak vagy a könyveiknek.
És, hogy nem csak MLM-esek jönnek el az ilyen szemináriumokra az is mutatja, hogy ezek a nevek jelentenek is valamit azoknak akik tudják, hogy kikről van szó. Persze az ilyeneknek, mint te nem sokat mondanak. Ezen nem is csodálkozunk.
A Brian Tracy szeminárium előtt már alig lehetett jegyet venni. Rengeteg külsős volt, főleg vállalkozók. Aki tudja, hogy ki ez az ember az nem sajnálja a pénzt erre. Bodo-nál is hasonló a helyzet. De az ilyen "nagyonokosok", mint te azok csak simán ledegradálják, azt amiről fogalmuk sincs.
Annak meg, hogy ma éjjel nem sokat aludtam, fingom sincs, hogy mi köze az MLM-hez, de ahogy látom te ebből is messzemenő baromságot vontál le. Minden esetre semmi köze az MLM-hez.
Azt majd el felejtettem, hogy ami a képzéseket illeti minden héten van több ingyenes előadás is a termékekről.
Plusz a múlt héten voltam egy vállalati rendezvényen. Érdekes, hogy ott is elismerték az emberek munkáját és meg is tapsolták őket. Jobb helyeken ez így működik. Persze ők is biztos MLM zombik csak kár, hogy az állami szféráról van szó és nagyon, de nagyon messze van bármilyen kereskedelemtől is, konkrétan semmi köze nincs hozzá.
Szóval ismét csak bizonyítottad, hogy fogalmad sincs ezekről a rendezvényekről, de legalább ismét kiderült, hogy tévedsz amit még véletlenül sem ismernél el inkább hazudozol, hogy te azt nem úgy gondoltad. Mint ahogy történt ez egy másik fórumon amit még pont olvastam. Sajnos azóta az üzemeltető már nem fizet a domainért és törölték. De gyönyörűen megmutatkozott a mellébeszélésed és, hogy inkább hazudozol össze-vissza, mert az EGO-d képtelen beismerni, hogyha téved valamiben.
"Gyönyörűen megmutatkozott a mellébeszélésed és, hogy inkább hazudozol össze-vissza, mert az EGO-d képtelen beismerni, hogyha téved valamiben."
Ha így lenne és az elmúlt évek folyamán is így lett volna, nem mondtad volna ezt, tudván, hogy amit állítok arról linkelek is hiteles hivatkozást. Ettől vagyok hiteles(ebb) és nem olyan hiteltelen, mint a sokadik felhasználói neves és százalékos "szagértő" (jó kereső szó a hozzászólásaira) k,géza, és a többi névtelenségbe burkolózó mlmguru.
Ha már ugye személyiségformálásról beszélünk, mint informális tanulás.
Robert Kiyosaki példája kapcsán eszembe jut, hogy
1. Eszköz: Olyan dolog, ami pénzt tesz az Ön zsebébe.
2. Forrás: Olyan dolog, ami pénzt vesz ki onnan. (Jobb lenne talán kötelezettségnek
hívni).
3. Készpénzáramlás: Ahonnan a pénz indul, és ahová érkezik.
Nézzük meg volt-e a korábban ilyen jellegű hozzászólásom, hivatkozásom:
Eszköz 1: Befektetési alapok
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-vall..
Egyúttal, ott az Amwayes értékesítés is, ami hivatkoztál, hogy hányszorosára nőtt a forgalom :-))
Eszköz2:
Inkubátorház:
"Bérbe adás esetén,
ha van szerződés és számla, akkor nincs sok veszíteni való. Ahogy azt sem mondta senki, hogy csak Lakatoséknak (fogalmazzunk úgy nem fizetőképesnek) lehetne kiadni az ingatlant, aminek a bérleti díját korántsem az ingatlan ára határozza meg elsősorban.
Persze sok probléma jön elő, ha nincs szerződés a bérleti viszonyról. Ugye megint csak a legalitás kérdése,ami az mlmben ezek szerint még mindig nem dívik, állítólagosan igazolva hogy nem kell a számlaképesség a pénzhez jutáshoz, annak ellenére, hogy Nav állást foglalt ez ügyben. "
Lakáshitel:
Devizahitel nekem is van még kb két évig, csak a mértéke jelentősen csökkent az elmúlt években, köszönhetően az eszközöknek.
Cashflow:
Valóban igaz a hipotézised, hogy nem ismerem ezeket a "tanokat" és nem is tudom alkalmazni, vagy már megint leégtél?:-)))
Mivel jön a második gyerekünk is, így a tegnapi házvásárláson túl, azért vannak Brian Tracy is a gépemen hanganyagban, gondolom ismerős lehet az is, amikért Te fizetsz :-))
Már értem a százalékokat, ha van pár nicked vagy pár ember, akkor persze lenullázhat, de hát nem is a százalék a lényeg, hanem az információ a mondandóban.
Érdekes veled párhuzamosan, neki az üzleti terezésben segítek neki, ami a szakterületem is, mint ahogy szintén linkeltem szakdolgozati tanulmányban is.
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugye..
Ezek szerint, akkor ő nem az "életben hasznosítható tudást közvetít?" :-)))
Vagy nem életszerű az, hogy valakinek legyen pénze valamiből és azt jól fektesse be, vagy egyszerűen csak nem vagy érintve pénzügyekben, mert nincs miből?:-))
Pedig k.géza is itt fi--zza a hajós housekeppinges melót, párom mégis tegnap vett házat magának abból a pénzből, amit azzal eszközzel megkeresett. Arról pedig már nem is akarok elöljáróban beszélni, amilyen eszközökkel a további életében, 4 év után már nem kell a wc-t takarítania, mert neki is van pénzügyi inteligenciája. És akkor kanyarodjunk vissza oda, ahonnan kezdtük. Az ő nem túl távoli rokona ezek mentén javasolta neki az flp-t...
Kiyosakira sok mlm-es hivatkozik, van aki egyenesen rámutatott, hogy ha kiyosaki újrakezdené mlm vállalkozásba kezdene... Ott valahol a messzi távolban, nem Magyarországon persze...:-))
Bár a leghitelesebb mlm-es számomra továbbra is a "banki idegenvezető (ólomlábú)" egykori Amwayes, aki nemrég nagy igazságot írt le. Ő az egyetlen, aki nem tűnt el a hosszú évek alatt a fórumról és beszámolt a vakbuzgósága utáni időszakáról is.
Egyetértek abban, az első milliókhoz kell egy eszköz, amiből azt megteremted, azután az eszközök hozama elég lehet a passzív jövedelemből való megéléshez. Én sem csinálok mást... A különbség a hatékonyság.
Az aki elkezdi, annak hány százaléka, ne adj isten mlm esetén ezreléke éri el a kitűzött célt és eredményeket?
De azért bennem motoszkál a kérdés, hogy ha Te valami miatt képes vagy hajnali 3-ig fent lenni és még utána mlm-mel foglalkozni, majd 4 óra alvás után mlm-mel kelni, akkor ott mekkora a hitelessége a passzív jövedelem arányának és a főállásban ebből meglehet élni c. fejezetnek?
Illetve így hogy nincs szükséged, vagy szerinted nem "hasznosítható tudás" Kiyosaki, akkor egyáltalán van e pénzügyi ismereted, mint FLP szponzor?
Egyáltalán akkor mekkora hitelességet mutat az előadásaidban az, hogy ezzel mennyi pénzt lehet keresni? Vagy még mindig a kisstílű látszat fenntartásra törekszel a megjelenéssel és a tárgyi eszközeiddel, amiből a laikusoknak az jön le, hogy menő vállalkozó vagy?
Még annyi kiegészítés, hogy forrásnál ugye a hitelről már beszéltem, de sokkal potenciálisabb forrásnak tekintem a pályázatokat, amik Gannt-diagram szerint márciustól publicitást is kapnak majd.
A szöveget sem voltál képes értelmezni, hogy mire is gondoltam amikor kamuzol össze-vissza. Azt nem vagy képes beismerni, hogyha tévedsz és az mlmben te tévedhetetlennek hiszed magad. Közben meg ritka nagy baromságokat hordasz róla össze meg vissza már évek óta.
Én is linkeltem, hogy hónapról hónapra vannak "balekok", akik hajlandóak dolgozn és nem nyafogni meg kifogásokat keresni. Érdekes módon ők valahogy mindig minősülnek. El lehet menni a rendezvényekre és lehet velük beszélni, meg lehet őket fogdosni, hogy nem-e hologrammok.
ma 13:40
Pffff te tényleg ennyire hülye vagy. Most már nincs kétségem. Mégegyszer olvasd el, hogy miről írtam. Nem írtam olyat, hogy Kiyosaki nem hasznosítható tudást tanít. De te tényleg ennyire korlátolt lehetsz most már biztos, hogy nem vagy képes szöveget értelmezni.
Én is linkeltem, hogy hónapról hónapra vannak "balekok", akik hajlandóak dolgozn és nem nyafogni meg kifogásokat keresni. Érdekes módon ők valahogy mindig minősülnek. El lehet menni a rendezvényekre és lehet velük beszélni, meg lehet őket fogdosni, hogy nem-e hologrammok.
Erről beszélek. Hány fő ez a több tízezerből? :-))
Az akkor hány százalék, vagy ezrelék?
Ugyan miben hazudtam, mutass már rá légyszives!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!