FLP (Forever Living Products) jelenlegi, volt és leendő forgalmazói! Mik a tapasztalataitok? Bővebben lent.
1)Ismerős pár szeretné, ha belépnék az FLP-hez. Mivel nem akartam egyből fejest ugrani, rendeltem az étrendkiegészítőkből (amik szerintem tényleg jók). Elgondolkodtam, hogy belépek, de nagyon sok mindent nem értek. Látom, hogy sokat kell vele dolgozni, ami rendben is van, de tényleg ennyi csak a hátulütője? Illetve, bár én pörgős, aktív és barátkozós vagyok, nem tudnám a barátaimat, szomszédaimat agitálni, hogy lépjenek be...
2)Mivel, sajnos nem vagyok orvos, vegyész, stb. nem tudom, hogy TÉNYLEG annyira jók-e, hogy másnak is tudjam ajánlani... Néhány helyen láttam, hogy írják, kozmetikumokban, tusfürdőkben pl. milyen káros anyagaik vannak, de hiába látom, hogy le van írva, pl. xy anyag mennyire káros, laikusként nekem ez pont annyi, mint az FLP részéről a "kiváló termék" szöveg... Kinek hihetek? Nem akarok úgy FLP termékeket árulni, hogy közben "mérgezem" az embereket.
3)Őszintén, FLP-sek! Reális az ár-érték arány? Az étrend-kiegészítőkre még azt mondom, egye fene, de pl. kozmetikumok esetén tényleg jóval magasabb az ár a drogáriás kínálathoz képest. Tényleg annyival jobb az FLP terméke?
Örülnék, ha nem "ismerős ismerősével mi történt" válaszokat írnátok le, hanem saját tapasztalatokat. Tudom, hogy a leendő szponzoraimat is megkérdezhetném erről, de érdekelne más (volt, jelenlegi,leendő) forgalmazó véleménye is. Köszönöm szépen előre is!
"van benne elég tapasztalatom"
Értem, hogy ezt gondolod. De hidd el, NINCS. A direkt értékesítő piac *egyik* legnagyobb szereplője nagyobb forgalmat csinál, mint hollywood. (forbes.com) A többi szereplőt nem is említem. Tehát viszonylag jól látszik a személyes ajánlással bonyolított ügyletek jelentős számából, hogy az iparág kifizetődő a szereplőknek. Az, hogy te egy ilyen remek iparágból nem tudtál hasznot termelni, nos, az nem az iparág hibája. De megértem, ha minden erőddel próbálod ezt így feltüntetni.
Értelme mondjuk semmi, de ha téged ez jó érzéssel tölt el... :) Bak Norbert... Ha nagy nyilvánosságot kapnak a gondolataid, bekerülhetsz az évszázad legnagyobb téves jóslatai közé majd... A nagy ellenző, aki egyre frusztráltabban figyelte, ahogyan az események haladnak.. Akinek végül az vette el az életkedvét igazán, hogy a saját sarja is abban az iparágban lett sikeres, ami ellen olyan elkeseredetten küzdött egész életében.. :)
De jóízűen fogok nevetni.. :D
Ezeket a szövegeket még anno a 90-es években az Amway már előtte.. és azóta hogy áll a dolog? :-)))
Én személy szerint ezen nevetek már évek óta.
Mert, hát ugye senki nem a nemzetközi anyacéghez viszonyítja a saját maga kis vállalkozását és piacát.
Ez csak mlm-be szokás :-))
A nagy ellenző, aki egyre frusztráltabban figyelte, ahogyan az események haladnak..
Apropó, hogy állnak ezek a dolgok?
"Az adóévben Társaságunk átkerült a NAV Kiemelt Adóigazgatóságára, ennek eredményeként a hivatal
több célellenőrzést és egy átfogó ellenőrzést végzett. A kisebb célellenőrzések során megállapításokat nem
tettek.
Az átfogó vizsgálatot a NAV KAIG 2013.07.22 dátumú „Megbízólevéllel” kezdte.
A vizsgált időszak: 2009., 2010., 2011. évekre vonatkozó utólagos adóellenőrzés.
A vizsgálat valamennyi adónemre és költségvetési támogatásra kiterjedt.
A vizsgálat 2014. március 13-án lezárult, a társaság a jegyzőkönyvet átvette, mely több adónemben
adóhiányt állapított meg, összesen 173 438 eFt összegben, ebből bírság alapként 155 046 eFt került
kiszámításra, melyet 50% mulasztási bírság terhel, melynek becsült értéke 77 523 eFt.
A vezetés nem ért egyet a határozattal, a jegyzőkönyvre észrevételt nyújtott be. A NAV válasza a
beszámoló készítéséig nem érkezett meg, a vizsgálat még folyamatban van.
A határozat várható időpontja 2014. június hó.
"
"Horvátország, deviza banki ellenőrzés és vámvizsgálat
A horvát vámhivatal 2011-ben vizsgálatot kezdett, melynek eredményeként 2011.04.13 dátummal egy
jegyzőkönyvet kaptunk kézhez. Tartalmában a vámhivatal szabálytalanságokra hívta fel a figyelmet és
megközelítőleg 720 000 euró büntetést helyezett kilátásba. A jegyzőkönyvre a Társaság észrevételt tett.
Az első fokú határozat az észrevételt figyelmen kívül hagyta és a jegyzőkönyv megállapításait rögzítve, a
következő megállapításokat tette:
- vámhiány: 1 808 160,34 kuna 241 088,05 euró
- áfa hiány: 3 444 260,86 kuna 459 237,78 euró
- bírság: 2 938 387,92 kuna 391 785,06 euró
Összesen: 8 190 809,12 kuna 1 092 110,89 euró
A Társaság véleménye szerint a vámhatóság a vámérték meghatározása során nem vett figyelembe minden
releváns tényezőt, ezért a határozatot megfellebbezte.
A fellebbezésre a válasz 2012. február 13-án érkezett.
A másodfokú határozat hatályon kívül helyezte az elsőfokú határozatot és új eljárás lefolytatására utasította
az első fokon eljárt hatóságot, amely a 2013. évi éves beszámolójának mérlegkészítéséig nem kezdődött el.
Mivel az új eljárás kimenetele bizonytalan, így az adóévre a Társaság nem képez céltartalékot a horvát
vámüggyel kapcsolatban. "
Ugyan mitől lennék frusztrált? Miként hatna az én érdekeimre bármelyik mlm is, az 5000 fő alatti településeken? (Hacsak nem az idei Inkubátorház projektemben nyílt Szépségszalonba be nem próbálkoznak a termékekkel az ügynökök.)
Én évek óta csak azoknak szeretném megmutatni a hátrányokat is, amik egy-egy szemináriumon nem hangoznak el, még mielőtt belevetnék magukat sokezredik balekként egy ilyenbe, lásd például a fenti adózási és vám problémkat, ami már évek óta húzódik az flpnél speciel.
"90-es években az Amway már előtte.. és azóta hogy áll a dolog? :-)))"
Azóta az amway mondjuk durván meghatszorozta a forgalmát. Hát, így áll a dolog, örülök a kérdésnek. Nem erre számítottál, mi?
"senki nem a nemzetközi anyacéghez viszonyítja a saját maga kis vállalkozását és piacát"
Így van, senki. Nem is anyacéget mondtam, hanem az iparág egyik legnagyobb szereplőjét. Amiből az iparágról lehet következtetéseket levonni. És de. Minden értelmes ember megvizsgálja, hogy az iparág hogyan teljesít. Nem ez az egyetlen tényező, de egy elég fontos faktor ez is...
Amúgy én nem hoztam fel, te sírtál, hogy szerinted nem kifizetődő az ilyen "ajánlom a szolgáltatás dolog"...
Most láthatod, hogy de. Tudom, hogy kellemetlen, ne haragudj. De szokd meg a frusztrációt, ami állandósulni fog, ha nyilvánvaló piaci trendekkel küzdesz.
"Ugyan mitől lennék frusztrált?"
Ezt csak te tudhatod. De szerintem téged valamiért kifejezetten zavar, ha valaki ezzel sikeres. Van egy véleményed, és szeretnéd, ha emberek osztanák azt. Mivel minden jó példa meghazudtol, gondolom ez okozza a frusztrációt. De mondom, nem tudom. Csak te tudod.
"Én évek óta csak azoknak szeretném megmutatni a hátrányokat is"
Oh... ez nagyon jó lenne, ha mutatnál egy hátrányt. Mert évek óta még nem sikerült. Ostoba vádaskodás az volt, más még nem.
Tehát valaki kipróbál egy terméket, és tetszik neki. Úgy látja, hogy a vásárlói áron azt megéri megvásárolni. Ha mégsem így találná, tudja, hogy 100% garanciával pár hónapon belül visszaadhatja a terméket. Ekkor elkezdi megmutogatni az ő általa elégedettséggel használt termékeket a környezetében, és lesz, aki kér tőle. Na jó, bevásárol neki is. Aztán megérti a tervet, ha többen mutogatják az általuk elégedettséggel használt termékeket, nagyobb forgalom lesz, a forgalom alapján neki pénzt fizet a gyártó. Ezért megtanítja pár értelmesebb barátját arra, amit ő már tud. Ha úgy gondolja, hogy megéri, és már kialakított egy csapatot, akik szívesen mutogatják a környezetükben az általuk elégedettséggel használt terméket, kivált egy vállalkozóit, és megkapja a bónuszát.
Öööööö hol is vannak azok a hátrányok?
"sokezredik balekként"
Meséld már el légyszíves egy balek történetét, aki a fenti úton haladt, de valahol valami sérelem érte. Meg tudod mutatni, hol érte a sérelem?
"lásd például a fenti adózási és vám problémkat, ami már évek óta húzódik az flpnél speciel."
Ööööö na most akkor anyacéggel példálózol, vagy nem anyacéggel példálózol? Neked szabad? Találd már ki! Szerintem egy flp-st sem érintett a fenti probléma. Hja! Elmarasztalták a drehert! Szerinted szégyellik magukat a kocsmárosok? Haha.
Akkreditáció??? :) :) :)
Nesze neked akkreditáció.
https://www.youtube.com/watch?v=mm1VMF4pOBI
Akinek van nemi sütnivalója az már rég rájött, hogy az az oktatási rendszer kb semmire nem jó.
Gondolom ezek a nevek nem sokat mondanak a nagyképű, beképzelt EGOdnak.
Bryan Tracy, Bodo Schafer, Kerner Tibor és még sportolhatnánk a neveket akiktől valóban az életben is hasznosítható tudást lehet szerezni.
Ők valamiért nem akkreditált képzést tartanak.
Amúgy tényleg rengeteg a "balek"
Hónapról hónapra újabbak jönnek.
Minősülteknek hívják őket, és elismerik a munkájukat, mert valamit már letettek az asztalra.
Amíg az ilyen szánalmas emberek, mint norbika itt vergődnek, addig van aki a tényeket nézi és dolgozik, nem a hülyékkel foglakozik.
Azért a frusztráció nagyobbnak látszik nálad, ha már este fél tízkor és hajnali 3-kor is ezzel foglalkozol.. :-)))
Hát, nézz utána a dátumoknak itt, hogy mikori a tanulmány, amibe részletesen bemutatásra kerültek az eredmények. DE hamarosan zárul az év, amiről neten is tájékozódhatsz majd az eredményekről, mint tájékoztatási kötelezettség:
Képzés kapcsán pedig érdemes a termékhasználók képzését figyelembe venni, egy cég termékeire vonatkozóan. Hiszen Nálatok is erről van szó.
FLP-S termékekkel kapcsolatos "képzések", sikeremberek mutogatásával, mint motiváció, tapsikolós rendezvények, eladástechnika, stb.
Erre mondtam az Oracle-t példának, hogy jobb helyeken az a cég fizeti, akinek érdeke lenne, hogy használják a terméket és nem a termékhasználó, értékesítő fizet.
Mindezt, egy komolyabb akkreditált keretbe foglalva:
De ez csak egy példa a sok közül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!