FLP (Forever Living Products) jelenlegi, volt és leendő forgalmazói! Mik a tapasztalataitok? Bővebben lent.
1)Ismerős pár szeretné, ha belépnék az FLP-hez. Mivel nem akartam egyből fejest ugrani, rendeltem az étrendkiegészítőkből (amik szerintem tényleg jók). Elgondolkodtam, hogy belépek, de nagyon sok mindent nem értek. Látom, hogy sokat kell vele dolgozni, ami rendben is van, de tényleg ennyi csak a hátulütője? Illetve, bár én pörgős, aktív és barátkozós vagyok, nem tudnám a barátaimat, szomszédaimat agitálni, hogy lépjenek be...
2)Mivel, sajnos nem vagyok orvos, vegyész, stb. nem tudom, hogy TÉNYLEG annyira jók-e, hogy másnak is tudjam ajánlani... Néhány helyen láttam, hogy írják, kozmetikumokban, tusfürdőkben pl. milyen káros anyagaik vannak, de hiába látom, hogy le van írva, pl. xy anyag mennyire káros, laikusként nekem ez pont annyi, mint az FLP részéről a "kiváló termék" szöveg... Kinek hihetek? Nem akarok úgy FLP termékeket árulni, hogy közben "mérgezem" az embereket.
3)Őszintén, FLP-sek! Reális az ár-érték arány? Az étrend-kiegészítőkre még azt mondom, egye fene, de pl. kozmetikumok esetén tényleg jóval magasabb az ár a drogáriás kínálathoz képest. Tényleg annyival jobb az FLP terméke?
Örülnék, ha nem "ismerős ismerősével mi történt" válaszokat írnátok le, hanem saját tapasztalatokat. Tudom, hogy a leendő szponzoraimat is megkérdezhetném erről, de érdekelne más (volt, jelenlegi,leendő) forgalmazó véleménye is. Köszönöm szépen előre is!
Az ilyen kyani-s büntetésekre, meg azt mondják a felvilágosult orvosok (nem csak az MLM-esek), hogy egy jogszabállyal nem veszik el a kamilla vagy bármilyen más gyógynövény gyógyhatását azért, mert azt beleteszik egy termékbe.
Hiába van aki gondolkodik és látja a valóságot (meg vannak akik korlátoltak és csak okoskodnak meg szándékosan kötekednek) na meg vannak jogszabályok a kettőnek nem sok köze van egymáshoz.
Mert ugye arra senki nem tud értelmes magyarázatot adni, hogyha én a gyógynövényt bele teszem egy kapszulába annak miért nem lesz gyógyhatása?? De a jogszabály ezt mondja ki. Ez van.
Persze ez egy lehetőség a sok korlátolt gyökérnek, hogy valamibe belekössön. Már aki akar és lusta gondolkodni.
"Mert ugye arra senki nem tud értelmes magyarázatot adni, hogyha én a gyógynövényt bele teszem egy kapszulába annak miért nem lesz gyógyhatása?? De a jogszabály ezt mondja ki. Ez van."
Sajnos (vagy inkább szerencsére!)itt messzemenően nem ez történt.
Egyszerűen a túlzott marketing és a gvh előtt tett korábbi állításaikat nem tudták igazolni, pedig volt rá lehetőségük:
Ezt állították:
Ezt sikerült elérniük:
hát kaptak egy büntetést, ami meglepően, még aránytalan nehézségeket jelentene állításuk szerint a kifizetésre egy milliárdos bevételű cégnek :-))
És ez igaz lehet Amwayre, Flp-re Nuskinra és még lehetne sorolni, ahol az egyes összetevők hatása, a termékre vetítődik. Ahol az általános jótékony hatások összemosódnak a konkrét termékkel, mintha az a termék tudná csak azt. Ha kéred átküldöm az egész határozatot 57 oldalas anyag, tele ezekkel a tipushibákkal, hogy épp hol mit állítottak az egyes emberek, prospektusok, szponzorok, stb. És ez sajnos igaz minden mlm cégre.
Mert attól mert jó az aloe vera,és vana termékben, meg van hatása, még nem biztos, hogy az FLP-s termék azt tudja, mint amit állítanak róla az "ecceri ügynökök", akiknek a beszédtechnikája és a modora jól láthatón magasan képzett szemináriumokról származik. :-))
Persze az ilyen agytrösztök, mint te megmagyarázzák az orvosoknak meg a gyógyszerészeknek, hogy ami az FLP termékeiben van, az nem is hat. LOL Szánalmas komolyan.
Ha lehetne még a gyógyszernek nem minősülő készítményeket engedélyeztetni, akkor légy nyugodt az FLP engedélyeztetné a termékeit. Ahogy voltak is ilyen termékei és még van is. Csak lecserélték más jobb termékekre. Persze a korábbi hatóanyag továbbra is benne van. De tudjuk te jobban tudod, hogy az nem hatásos, mint egy orvos vagy egy gyógyszerész. LOL
A maszatolásból jól meg lehet élni?:-) Ahogy írtam is, az aloe vera hatásai nem vitatottak. Nem mondtam olyat, hogy nem lenne hatékony. Csak azt, hogy aloe verás termék nem csak az flp-nél van, tehát bármely más készítmény is hatékony lehet, ha csak az aloe verára hivatkozunk.
Ahogyan az áfonyáé sem a kyaninál, amelyhez be is csatolták a dokumentumokat, tanulmányokat amik ezt igazolják. De a konkrét termék esetén már ezt nem tudták bizonyítani, mivel ezek csak általános megfogalmazások.
Ugyanúgy, ahogy a Nuskinnál az anti-age kutatók, akik pl. közleményben adták ki, hogy töröljék a honlapról annak a kutatónak a nevét, akire hivatkoznak, mert nincs köze a Nuskinhoz, csak magához az anti-age alapkutatásokhoz. Esett is egy nap alatt, jókora százalékot részban emiatt a részvény értéke is.
De ugyanez igaz az icook késekre is, az Amwaynél, ahol meg egy ismer késkészítőre hivatkoznak, aki design terezett a késhez, mégis a maszatoló ügynök, az év késeit hozza fel referenciának.
De hát ettől szép ez a marketing szakma,hogy bárki elkezdheti mindenféle kompetencia nélkül, azután hogy a K+F-ben van alapkutatás, meg termékfejlesztés külön-külön az már mellékes, összemossák és jön a sok "híres kutatóink vannak" c. fejezet.Mindent az eladás érdekében miket bír el a nyomdafesték, úgyse néznek utána alapon...
A kérdező talán látva ezt a fajta mentalitást, amit itt produkáltok meg a szakma "szépségeit" talán el tudja dönteni, hogy befektet-e egy ilyen üzletbe, vagy inkább passzol. Én látva az értékesítési adatokat, tapasztalatokat, reakciókat nem adnám ehhez a nevem az biztos.
Lehet eladom magam és a munkám máshol, de legalább nem fizetek azért hogy dolgozhassak,vagy képezzem magam, hanem nekem fizetnek ezért. Itthon meg a passzív jövedelemből is megélek, nem kell güriznem van elég időm bármi mással foglalkozni és a megkeresett 7 számjegyű összegeket befektetem.
Ez is lehet egy modell, két év múltán majd meglátjuk a jelenleg futó projektek értékelésénél, hogy mennyire adaptálható ez.
Arról meg már ne is beszéljünk, hogy te vagy mindig annyira nagyképű, hogy tévedhetetlennek gondolod magadat. Jajjj pedig mennyi hülyeséget összehordtál már a különböző oldalakon.
Elég ha itt a k.géza és Kása Géza esetet vesszük. Akiket amúgy nem kellett védeni, mivel senki sem támadta őket. Pusztán a te ismételt tévedésedre mutattam rá. Az ilyenek, mint te egy "tényből" azt a következtetést vonják le, hogy az mindig és mindenkire igaz. Ritka szánalmas egy gondolkodás. Ezzel a logikával, elég nehéz lehet élni.
Ahogy az is elég szánalmas, hogy azért kéne fizetni, hogy valaki dolgozhasson. Pont az állítólagos nagymenő vállalkozó az aki ezt írja?? LOL Mert ugye itt vállalkozásról beszélünk és nem állásról. De még az álláshoz is fizetni kell bármilyen meglepő. Mert nem fizeti senki sem a telefonhívásokat, hogy munkát találjak, nem fizeti senki az internetet amin a munkát keresem, nem fizeti senki sem az oda utazást az interjúra, főleg ha valaki 20-30 km-re lakik a nagyobb városoktól ahová többször is el kell mennie egy egy interjúra és a többi és a többi költségek. Nem is beszélve arról, hogy nem tudhatjuk, hogy felvesznek-e dolgozni vagy csak fölöslegesen utaztunk oda és ismét csak fölöslegesen költekeztünk.
De ugye akinek ennyire elqrt logikája van, mint itt neked attól nem várhatunk mást.
Nem mondtam, hogy egyáltalán nem fizetnék a képzésemért. Csak az ilyen akkreditált képzésekért nem fizetek, amik még így is komolyabbak mint egy flp-s szeminárium.
Lásd pl. az Oracle, vagy projektmenedzsment képzés.
Mondjuk, azt hogy k.géza, meg Kása Géza egy és ugyanaz-e, lehet tévedés, de azt hiszem név nélkül elég nehéz is lenne ezt lekövetni, hiszen fórumon nem mindenki hiteles annyira, hogy felvállalja magát és úgy próbál kritizálni.
Nem mondtam,hogy nagymenő lennék, csak azt hogy passzív jövedelemből élek itthon. Ez még vállalkozást sem feltételez annak ellenére, hogy van.
Emellett az induló vállalkozások mentorálása hozzátartozik a mindennapjaimhoz, így van rálátásom, hogy mai valós és mi az amit pl az mlm kapcsán is látható, hogy bekamuznak a cég képviselői, vagy egyszerűen csak maguk sincsenek tisztába azokkal és úgy próbálnak "szponzorálni" újabb vállalkozásokat.
Ha pedig a kezdőcsomag és a vállalkozás fenntartási költségei nem fizetés azért, hogy dolgozhass legálisan valaki, hát akkor ott fogalmi zavarok vannak nálatok.
Egy jó vállalkozás nem kompenzációs tervre, hanem valós piaci igényekre épül. Ez pedig legritkább esetben jár hideghívásokkal, vagy megkeresésekkel az eladó részéről.
"Ez pedig legritkább esetben jár hideghívásokkal, vagy megkeresésekkel az eladó részéről."
Ez minden direkt értékesítő vállalkozás esetében ezzel jár... Egy barátom 50 főt foglalkoztat, minőségbiztosítási szolgáltatásokat végez cégek számára. Képzeld el, hozzá sem az utcáról esnek be az emberek, hanem ő, mint eladó keresi meg az ügyfeleit. Ez furcsa, hogy elképzelhetetlen valakinek, aki annyit tud a vállalkozásokról, mint amennyit állít magáról...
Mint volt biztosítási -és majdnem ingatlan- ügynök, egyáltalán nem idegen nekem (bár azért a képzésért sem fizettem, hanem ők fizettek anno).
Az pont azokban az időkben volt, amikor még az első bt-met alapítottam. Felvehettem volna tevékenységbe, de annak addig volt értelme, amíg fix bérét foglalkoztattak, mert ahogy sok más esetben is az ilyen leszólítgatom az embereket, meg ajánlom a szolgáltatás dolog ugyan sok munkát igényel, de a hatékonysága (értsd: költség-haszon)erősen megkérdőjelezhető.Így a "fizess azért, hogy dolgozhass" c. fejezetbe már nem kezdtem bele, mivel azzal a havi két- három szerződéssel nem sokra mentem volna.
Szóval nem kell bemutatni ezt a részt sem, van benne elég tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!