16-20 évesek, ti mennyi pénzt tudtatok eddig gyűjteni szülői/nagyszülői támogatással?
Figyelt kérdés
és milyen gyakran kaptok pénzt anyutól, aputól, mondjuk bulira, vagy ilyesmi, és mennyit szoktak nektek adni? ha kértek pénzt adnak?2013. nov. 30. 10:46
31/37 anonim válasza:
Vigyázzatok mint írtok neki, mert fideszes politikus lesz. :D Aztán bármit megtehet. De tudod mit? Bele is illesz a környezetbe, mert azok is csak a mások háta mögött mer dumálni, mint te....
33/37 anonim válasza:
"Én Férfi vagyok." - XD Ki mondta, hogy férfi vagy? Az Axe dezodorodra van ráírva, igaz?
34/37 anonim válasza:
Hahó mindenki!
Elküldte nekem a pénzét privátban, mert szóvá tettem a "férfiasságát". Azt hittem, a péniszét akarja mutogatni, vagy a testét, de nem. A pénzét küldte el^^ Hadd csorgassam a nyálam a ropogós, férfias bankóira. Felőlem a popóját is kitörölheti vele.
36/37 anonim válasza:
De azt nem sikerült helyesen leírnia, hogy "úgy ugattok" XD
37/37 anonim válasza:
#31: Inkább legyen fideszes, mint mocsok kommunista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!