16-20 évesek, ti mennyi pénzt tudtatok eddig gyűjteni szülői/nagyszülői támogatással?
9.
diploma.
amúgy én vagyok az egyedüli gyerek a családban aki viszi valamire a nagyapám szerint, mert a lánytestvérem aki 22 éves szerinte egy senki mert csak egy bolti eladó unokatesómat is fikázza hogy csak egy hülye szakközépbe jár és bennem van csak a remény.
ezért tolnak meg tápolnak pénzzel gondolom nekik meg semmit sem segítenek.
Ne haragudj, az elején még normálisnak tűntél, de nagyon gáz a hozzáállásod. Hidd el, nagyon sokan végeznek alja fizikai munkát olyan fiatalok is, akik nincsenek rászorulva, mert egyszerűen nem más farkával akarják verni a csalánt, mint te, hanem minél hamarabb szeretnének önállósulni és maguk elérni néhány dolgot az életben.
Fel lehet itt vágni arra, hogy mennyi támogatást kapsz a nagyszülőkért, de az életben senki nem fog ezért becsülni téged, azt ugyanis olyan dolgokért szokás, amit a saját munkáddal érsz el. Az életben pedig nem tudnak majd mindent alád tenni a nagyszülők, szóval lehet nem ártana már most rájönni, milyen megküzdeni ezért-azért.
kedves kerdezo, nm kivanom, de ha neked majd beut a krakk, azert is osszeteszed a kezed ha munkat talalsz, mert mondjuk amugy enni se lessz.
nm lessz ez a nagykepu duma h 85 keves...
dolgoztam 60+ ert 3 muszakba is, mert ez volt, meg vettem 7M+ ert lakast kp ra hitel nelkul.
szoval becsuld a keveset is!
16.
19 évesen hogy lenne meg?
4 éves a szak.
de gondolkoztam hogy fel kéne még venni a diákhitelt, mert szeretnék venni egy hetes BMW-t, mert 250 km-re lakok a szüleimtől, és azzal kényelmesebb hazajárni, mint egy Toyotával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!