Nagyszülői örökség, ami már átment teherbe. Mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
A nagyszüleimnek az volt a szenvedélyük hogy úgy csináljanak mintha valami kőgazdag, budai elitek lennének. Vettek a 70-es években drága pénzért igazi fa bútorokat amik ma kb nem érnek semmit, mert olyan sokat gyártottak belőlünk. Mikor meghaltak a lakásban maradtak a bútorok, de ezt a lakást már szeretnénk eladni. Áruljuk a bútort már lassan 2 éve, 4-5 jelentkező volt akit érdekelt, de nem kellett nekik. Hova lehetne elvitetni őket?2012. jan. 21. 21:16
1/17 A kérdező kommentje:
Bútorszállító vajon átvinné a szomszéd pincéjébe? (a nagybátyám lakik ott, ő megőrizné, csak nem tudom a bútorosok ilyet csinálnak-e)
2012. jan. 21. 21:18
2/17 anonim válasza:
Tegyétek ingyen elvihetővé. Vagy mocskosul jó vétellé
3/17 anonim válasza:
Ja, ha át akarjátok cuccoltatni akkor költöztető, vagy pár markos haver sörért.
4/17 anonim válasza:
pffff. micsoda problámák!! 2 éve árulni a bútorokat! ez igen! és legalább emiatt áll üresen kiahsználatlanul a budai kecó?? mert az még szebb történet lenne. Bazeg hallottál már a vateraról, expressz. hu ról, oszd el kettővel amennyiért eddig hirdettétek és elviszik 1 prc alatt. vagy aprísd fel tüzifának. stb.
5/17 anonim válasza:
Tedd fel a vaterára 1,-Ft-os indulóval, minimálár nélkül.
6/17 anonim válasza:
Tegyél fel pár képet róla, esetleg ingyen megszabadítalak tőle.
(Mennyivel jobb lett volna, ha a nagyfaterék tekintettel lettek volna az örökösökre, és inkább aranyba fektetik a pénzüket, nem hülye használati tárgyakat vásárolnak, amivel aztán csak a baj van.)
7/17 anonim válasza:
Én költözésnél ingyen osztogattam el a bútorokat, csak végre kiürüljön a lakás. El is vittek mindent.
9/17 anonim válasza:
A kedves kérdező örökölt egy budai lakást bebútorozva. És leszólja a nagymamáékat, mert sz.ar a bútoruk. Micsoda gané a világ. Soknak enni nincs mit, és nem rinyál.
10/17 anonim válasza:
Kedves utolsó! Mindenkinek a saját baja a legnagyobb!
Kérdező: megértelek.
Én örököltem mindenféle porcelán csecsebecsét. Fénykorukban nagyon drágák voltak, de elpasszolni sem tudtam. Egy hatalmas doboz tele volt felük, nem győztem rakosgatni, de nem volt szívem kidobni. Költözéskor a férjem elintézte. Szegényem vitte le egyedül a lépcsőn, mire megbotlott és a doboz fél emeletet gurult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!