Hova dugjam el a pénzem?
Sziasztok.
Elég kis szobám van. Nem tudom hova dugjam el a pénzem anyám elől. Így is alufóliába becsomagoltam, szigetelő szallaggal leragasztottam csak valahova elkéne dugni. Szerintetek hova tegyem ahol eszébe se jut keresni, és a büdös életbe nem találja meg?
A bankoknak vannak páncélszekrényei. A bankfiókokban. Biztos láttál már filmet, na valami hasonló. Ezeket ki lehet bérelni. Hivatalosan ezekben nem lehet pénzt tartani, de megsúgom, a kutya sem ellenőrzi.
Például az OTP széfek árai itt vannak. A legkisebb 600 forint/hónap. Plusz még fizetned kell 5000 forintot a kulcsért, DE azt az 5000-et visszakapod, amikor végleg kiveszed a pénzt a széfből, kvázi mintha az is a széfben lenne.
A többi bankét is érdemes megnézni, ha van, de az évi 7200 forint jónak tűnik egy széfért, amire cserébe fegyveres őrök vigyáznak.
A széfhez bármikor hozzáférhetsz ingyen és bérmentve, elvileg senki nem kérdezheti meg hogy mit tartasz benne, ha mégis, akkor mondd hogy fontos dokumentumokat (érettségi, anyakönyvi kivonat, nyelvvizsgák, stb.).
Akkor lehet, hogy a széfet fogja magával vinni, ha annyira kell neki a pénz, nem?
Kinyittatja egy lakatossal, vagy bárhogy, hogy megszerezze.
Akkor tényleg nem lenne olcsóbb egy bankszámlán tartani a pénzt, ami költségmentes?
Tudom-tudom, már megrendelted, de hagy kötözködjek.
''kötözködhetsz''
De most már inkább nem nyitok számlát.
# 9
Na mi van csórikám, nem sikerült valami frappáns válasszal előrukkolni egész nap, hogy a strandgatyába hova dugod a 3 kilót pancsizás közben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!