Segitség! Utánvétellel vettem egy "x" mobilt és nem az volt a csomagban amiért fizettem! Mit tudok tenni ilyenkor? Bent tudom tartatni a pénzem postán? és ha igen akkor hogyan tovább? mert elvileg van ilyen lehetőség is! Mit tehetek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Valaki segitsen! Csak a lényeget! 80.000Ft-ról van szó!2013. márc. 21. 10:11
1/4 anonim válasza:
Hívd fel a postát, de nagyon gyorsan.
2/4 tetro válasza:
Semmit. A posta kiviszi a pénzt, de feljelentheted az eladó. Kieg.: utánvéttel nem veszünk mobilt. Főleg nem ennyiért.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Indulok a rendőrkapitányságra!
2013. márc. 21. 10:29
4/4 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak. A posta nem tarthatja vissza pénzt csak úgy, mert neked nem az volt benne, amit vártál. Ahhoz a postának semmi köze. A helyes út valóban az, hogy amint átvette az összeget, te szépen feljelented és indítasz egy polgári peres eljárást vele szembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!