Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan kaphatnám vissza, a...

Hogyan kaphatnám vissza, a kölcsön adott pénzem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kölcsön adtam keresztanyámnak 5.000 Ft-ot, még tavaly szeptemberben. Ott ígérgetett fűt fát, hogy maximum 1 hét, és visszaadja. Teljesen megbíztam benne, úgy voltam vele vissza adja, de még mai napig sem adta vissza. Tudom 5.000 Ft nem nagy pénz, de én még diák vagyok, tanulok és nem könnyű így pénzt gyűjtenem, főleg így, hogy b@sznak visszaadni. Szerintetek mit tegyek? Anyámnak már többször is említettem, hogy szóljon neki mivel a testvére, de sose szól neki. Nekem szükségem lenne a pénzre, tudom, hogy keresztanyámék is nehezén élnek. Ezzel a bizalmamat eljátszotta, soha többet senkinek nem adok kölcsön, ezt egy életre megtanultam.

Ja és amúgy 15 éves vagyok.

2013. márc. 17. 13:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Szólj neki te, h kéne a pénz. Vagy edesanyádnak, h adja neked oda az 5000et, aztán boltolja le a tesójával...
2013. márc. 17. 16:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajna ezt hívják tanulópénznek. Mivel nincs róla papír így buktad...
2013. márc. 17. 21:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz.
2013. márc. 17. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!