Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen élelmiszert tudok...

Neuhauser László kérdése:

Milyen élelmiszert tudok venni 200 Ft - ból, ami egy hétig elég?

Figyelt kérdés

NEM vicc, ez KOMOLY!!!

Kéretik nem poénkodni a kérdésen, és a "FAIL" iletve "KAMU" kommenteket légyszíves mellőzzük

Köszönöm

2013. jan. 21. 00:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim válasza:
100%
Az összes kötözködő, becsmérlő alak elmehet a jó büdös francba. Saját tapasztalataim alapján 47ezerből tényleg nem lehet megélni. 2011 júniusában fejeztem be az iskolát mint villanyszerelő. Július közepén sikerült találnom egy időszakos villanyszerelő munkát egy cégnél, nem túl rossz fizetéssel. Édesanyám eközben elköltözött Pest megyébe és Én itt maradtam. A munkaviszonyom November közepén megszűnt. A tavalyi telem rettenetes volt, főleg hogy 0 forinttal néztem ki a fejemből. Rengeteg Önéletrajz és Motivációs levél leadásával sem jutottam semmire egy munkáltatónál sem több hónapnyi szenvedés alatt. Márciusban és is csatlakoztam hazánk gyöngyszeméhez a START Munkaprogramhoz. 47 ezres fizetésnek nevezett valamiből lakbér meg maximum másfél heti kaja jön ki. Hála a jó Istennek sikerült összetalálkozni egy helyi vállalkozóval aki tudott nekem biztosítani a 8 órás munka után még egy pár órás fusit. jelenleg ebből élek, meg abból a kicsiből amit anyám néha tud küldeni, ha nagyon megszorulok. Ez a srác nálam sokkal kutyább helyzetben van , sőt mondhatom hogy nekem hozzá képest mázlim van, hogy egy kisvárosban élek kissebb-nagyobb kapcsolatokkal. Szóval aki ezt a srácot bántja, az egy kis elkényeztetett f..sz anyuci meg apuci által eltartva.
2013. jan. 28. 20:10
 72/73 anonim ***** válasza:
Mentél volna Pestre te is akkor most nem itt rinyálnál. Aki akar az talál munkát, Pesten biztosan. Saját tapasztalat, igaz nem a szakmámban, dejól elvagyok ebből.
2013. jan. 29. 17:38
 73/73 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy mindenki olyan identitású, amilyennek vallja magát. ha szerinted a cigányok több segélyt kapnak, akkor miért nem vallod magad cigánynak?
2013. jan. 29. 19:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!