Ciki csak egy hétig dolgozni valahol?
Figyelt kérdés
Sajna nem produkálom az elvártat (ez egy telefonos meló, azt hiszem, mindenki ismeri az ilyet...), és mér rezeg a léc... Eléggé rosszul érzem magam miatta...2012. aug. 29. 15:27
1/5 anonim válasza:
Miért lenne ciki,voltam úgy,hogy 3 nap után rúgtak ki egy kis hiba miatt.Elszívtam az utolsó cigimet és elküldtem a kanyjába a főnököm.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez jó. :DD
Ha már itt vagy (:D), meg tudod nekem mondani, hogy ilyenkor ha esetleg kirúgnának (bár ilyenkor közös megegyezés alapján szokott lenni az elbocsátás - mondták bent), akkor ugyanúgy kapom majd tovább a szociális segélyt (mert eddig kaptam, csak ugye lett ez a munka)? Mert sajna nem állok jól, és tökre örültem, hogy lett ez a munka is, erre tessék... Kiderült, hogy sajna emberek befűzése nem megy nekem...
2012. aug. 29. 15:43
3/5 anonim válasza:
Ne lépj ki előre, húzd ki amig tudod. Lehet nem is olyan rossz a helyzet.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem is akarok, egy hónapot ki akarnék húzni minimum... Csak hát nem is könnyű úgy bemenni minden nap, hogy mikor mondják azt, hogy agyő. Eléggé frusztráló. :S
2012. aug. 30. 06:44
5/5 anonim válasza:
Az első munkahelyemen (ha a diákmelót nem számoljuk), 3 napig dolgoztam. Baromi rossz munka volt, akkor határoztam el, hogy mindenképp továbbtanulok. én mondtam fel (de ők meg azt írták, mintha közös megegyezés lenne...)
telefonos melót se tudnék csinálni, sztem oda fel se vennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!